Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben hogy meg bánta, hogy el hagyott titeket a másik fél? Mi lett a vége?
Érdekelne ti tapasztalatok, véleményetek
20/N
Én most azt hiszem pont ilyen helyzetben vagyok.
A barátnőm szakított velem nem rég, és most úgy tűnik, hogy ő bánta meg, hogy túl könnyen dobta el a kapcsolatunkat.
Most érdeklődik irántam nagyon, kezdeményez és nagyon kedves. Minden olyan dolog, amit a kapcsolatunk alatt szerettem volna. Ezért kicsit furcsa a hirtelen váltás. ha együtt lennénk iszonyat boldog lennék a mostani a viselkedésétől, de így meg kicsit megrémít. furcsa
Mind a három exem vissza akart jönni, az egyik pontosan 18-szor próbálkozott. De nálam senkinek nincs még egy esély,főleg úgy nem,hogy ő volt a szakító fél.
Én sem mennék vissza senkihez,sosem.Ettől függetlenül,ha néha utcán szembejön valamelyik, akkor köszönünk egymásnak,de ennyi.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!