Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy vége?

Figyelt kérdés

1 év 10 hónapig voltunk együtt, a vége nagy veszekedéssel zárult, majd le tiltott, porig alázott.

Tudom hogy nem lehet újra kezdeni, de még mindig szeretem és hiányzik

2024. máj. 28. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Elég durva, hogy szinte minden szakításnál azt olvasom a gyk-n, hogy szakítás után letiltott. Tényleg nem lehet kultúráltan szakítani, csak proli módon 2 embernek? Ha szeretik egymást az emberek, hogy fajul el idáig a dolog? Ez a tiltás számomra nagyon ovi.
2024. máj. 28. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1-es. Ha ez megnyugtat akkor en nem tiltottam le az exemet, miutan megcsalt es szakitottunk. De van olyan eset amikor indokolt lehet a gyogyulas erdekeben. Minimum annyi hogy leveszed az ismeroseid kozul es teszel rola, hogy ne lásd, ezzel is konnyitve a felejtest. De nehany esetben a masik fel zavarja hogy felepulj, pedig nem akar toled semmit. Na ilyenkor indokolt a tiltas .

A feldolgozas az mar hosszabb kerdes es hosszabb folyamat. Nincs ket egyforma szakitas ugyhogy nem tudom neked milyen mély a sebed és mi lenne rá a pontos gyógyír.

De alapvetően fontos , hogy foglalkozz magaddal, szakadj el a multtol es probalj meg a jovobe tekinteni, foglald le magadat amennyire csak tudod es legyel sokat a barataiddal , csaladoddal. Olyanokkal akik lokdosnek kicsit ha rosszabb napjaid vannak. Es idovel a tested es a lelked is el fogjs felejteni őt ( ez akár lehet pár év is ) és ha szerencséd van be fog jonni az eletedbe valaki aki majd segit elfelejteni ot :)

Arrol meg rengeteg elozoleg feltett kerdes van, hogy hogyan es mit erdemes csinálni ilyenkor, ugyhogy nyugodtan olvassd vegig masok eseteit.

2024. máj. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!