Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel , hogy vége?
Veszteséged technikailag nincsen.
Tapasztalatod van, ha hajlandó vagy kiértékelni a történteket.
Hogyan zajlott pl az első kapcsolatod, hogyan lett vége?
Megbeszéltétek?
A piát meg nyugodtan felejtsd el, küldd át helyette.
"Iszonyatos bűntudatom van mert azt gondolom, hogy nem tudtam mindent megtenni/elmondani amit szerettem volna, mert nem kaptam meg rá az esélyt. Hiába tettem bele a kapcsolatba mindent ami tőlem a max volt, mégsem volt elég."
Bele tettél, amit tudtál. Nem te voltál kevés, hanem a másiknak nem az kellett, amit te tudsz adni. Mert eltérő igényeitek voltak. Nem hibáztál. Önmagad adtad. Olyannal kell megismerkedni, akivel ugyanazt szeretnétek.
Megbeszélni kinek mi fontos a kapcsolatban és ha az igények, "elvárások" egyeznek, akkor kapcsolatot alakítani. Nem pedig olyannal kapcsolatba kezdeni, akivel tök mást akartok, de majd lesz valahogy alapon. Így nem lehet. Amúgy vissza térve, biztos vagy abban hogy "nem tudtál mindent megtenni, elmondani"???
Mert nekem NEM így tűnik. Mert azt írod, hogy "Hiába tettem bele a kapcsolatba mindent ami tőlem a max volt, mégsem volt elég"
TE BELE TETTED, AMI TŐLED MAXIMUM TELLETT.
AZ NEM A TE HIBÁD, HOGY MÁSOK AZ IGÉNYEID.
UI: Az alkohol hosszútávon nem old meg semmit.
"Mert látszólag nincs annyi idő ezen a világon, amennyi elfelejttetné vele azt, hogy bizalmatlan voltam vele szemben. ( jogosan, hiszen megcsalt). Aztán megkérdeztem, mit érez irántam. A válasza annyi volt, hogy aggodalmat. Csak a negatív dolgok jutnak rólam az eszébe, és mikor rá írtam akkor gyomorgörcse lett"
Neki lett gyomorgörcse??
Ha megcsalt, akkor te minek akarsz vele foglalkozni??? Meg mi az, hogy ő akarja elfelejteni, hogy bizalmatlan voltál?
Ne haragudj, de nagyon nem látod át a helyzetet. Ezzel a p*csfejjel már rég nem kellene foglalkoznod, nem még te könyörögsz, hogy szóba alljon veled. Térj észhez.
Bár pasiként nehéz ezt átérezni, de hidd el, tudom, miről beszélsz.
Tudom, hogy ez most neked nagyon nehéz. Rengeteg lány barátom járt hasonlóan a 20-as évek elején.
De tényleg, nagyon fontos, hogy te mindent jól csináltál!
Ne legyen bűntudatod, te maximálisan beleraktad a kapcsolatba azt, amit kellett, és sajnos nem kaptad vissza azt, amit te elvártál volna a sráctól.
Ugyanis nőként neked is kell, hogy legyenek igényeid, legyen ez akár az éjszakákba nyúló tartalmas beszélgetés, akár a hűség mindenek előtt.
Bár most nehéz ezt elképzelned, de ha most talpra állsz, lerakod az italt, és elkezdesz olyan dolgokat csinálni (hobbik, önkénteskedés, szociális bármi), ami téged boldoggá tesz, akkor ki fogsz ebből jönni, és meg fog találni téged is a jó kapcsolat!
Az élet hosszú távon igazságos.
Azt a melót, amit beleraksz, azt ki is fogod belőle szedni.
Én szurkolok neked!
Hajrá!
Üdv.:
Polarbeer
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!