Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel , hogy vége?
Figyelt kérdés
Szégyen nem szégyen, 23 éves nő létemre az alkoholba menekültem a magány és a szerelmi bánat elől. Tegnap összekeveredtem egyik exemmel, de nem éreztem semmit, azon kívül, hogy egy rongy voltam. A barátok kikoptak, maradt a szürke hétköznap. Hétfőtől péntekig munka, ami legalább leköt. Ha körülöttem vannak a munkatársaim legalább nem érzem magam magányosnak. Nagyon fura, mert lényegében ők idegenek. Tegnap miután hazament a srác, egyedül sétálgattam a Fő utcán. Rám tört az iszonyatos magány. Ma pedig alkoholba menekülök. Jelenleg is egy pohár ital mellett ücsörgök, és azon gondolkozom hol szúrtam el. Iszonyatos bűntudatom van mert azt gondolom, hogy nem tudtam mindent megtenni/elmondani amit szerettem volna, mert nem kaptam meg rá az esélyt. Hiába tettem bele a kapcsolatba mindent ami tőlem a max volt, mégsem volt elég. 3 éven belül ez a második szakításom. Szerintetek hogyan dolgozzam fel a veszteségeimet?
Elsőre annyit, hogy amennyiben ezek az érzéseid, akkor azt fogd fel "leckének". Tanultál belőle.
A bizalmatlanság, ha jogos, ha nem minden kapcsolatot megöl.
2023. márc. 5. 17:28
12/15 anonim válasza:
Megcsalt, aztán megbocsájtottál, de bizalmatlan voltál? Eleve minek bocsájtottál meg?
"Hiszen, szerelmes levélben köszönt el a szünet idejére. Mikor megkérdeztem, hogy az mi volt, azt felelte, hogy ő arra nem emlékszik."
Meg még hazudozik is.
No contactot tartsd. Ne beszélj vele, tiltsd le.
Itt most fordítva ülsz a lovon. Megcsal és hazudozik, akkor miért akarsz vele kibékülni? Ne legyél társfüggő. Tiszteld magad.
2023. márc. 5. 17:35
13/15 anonim válasza:
Ha akarod kifejtem neked mit jelent a szünet dolog...99%ban annyi az értelme hogy van egy 3. fél is a képben és az illető aki kikérte magának a szünetet az próbálkozik a harmadik félnél hogy mi sül ki belőle ( általában meg próbál fele lefeküdni a másik személyel. Esetleg kicsit ki ismerni) ha bejön neki akkor dobni fog ha viszont nem akkor meg marad nálad és játszhatja a hős szerelmest nyomotsem hagyva maga után illetve "elfelejteni" ami történt. Persze újra meg ismétli..
2023. márc. 6. 04:20
14/15 anonim válasza:
Persze van az az 1% az sem takar jót mert az lesz az akimeg az érzelmi zsarolásra gyúr és magához akar láncol i ha kell így..a szünetnek ennyi értelme van hogy valaki kipróbáljon egy másik f@szt/p*ncit..nem több.tapasztalatból mondom. Ahol szünet van ott maradjon is végleg. Sajnálom. De szivességet teszel magadnak ha ezt el felejted és úgy ismerkedsz legközelebb hogy több figyelmet szentelsz magára az ismerkedésre. Jó taktika ha az elején már az ismerkedés fáziban kikötöd hogy veled nem bújhat ágyba a személy csak mondjuk fél év ismeretség után, a megcsalós személyek a könnyű és még naiv lányokra hajtanak ha ezt kiszögezed nekik akkor ez a tipusú "Férfi" csoport elfogja kerülni veled a kontaktusokat. És már csak az éredtebb és tisztességesebb emberek maradnak remélhetőleg. Itt a lehetőséged egy jobb élethez😁én szurkolok!
2023. márc. 6. 04:28
15/15 anonim válasza:
13 Nálam nem azt jelentette a szünet amit írsz, igaz néha csak fél napot vagy max 1-2 napot kértem. Azért kértem mert annyira rossz fizikai állapotba kerültem, pl kialvatlanság vagy totál fáradtság miatt, hogy képtelen voltam az ingerült vádaskodását és az időnkénti kisebb leértékelését hallgatni, mert egyszerűen csak pihenni akartam, muszáj volt. Igazából ez olyanokkal kell akiknek alg van empátiája vagy mondjuk nincs is. Harmadik nem volt a képben. Persze ő is rögtön azt hitte, el se tudta képzelni hogy ő a nulla empátiájával egy ilyen helyzetben sokk, mert ő csak akkor kezelhető ha fizikailag minden oké velem.
Mert nárcisztikus valószínűleg, vagy legalábbis igazi empátiája nincsen.
Persze tök nagy nehézség hogy fújják mindenhol ezeket a tuti fszságokat hogy pl a szünet MINDIG azt jelenti stb stb. Persze legtöbbször megcsalást jelent és manipulációt, de azért csak össze kellene vetni az adott ember személyiségével a dolgot és legalább minimális aggódást felmutatni, hátha épp tényleg azzal a nyomulással van a gond amit a másik leművel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!