Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak közül melyik idézet fejezi ki a legjobban azt, amit az exed iránt érzel jelenleg?
1. idézet:
Miért teszed ezt velem, miért akarsz összetörni?
Szívem-lelkem semmivé gyötörni?
Ne hagyj el engem, én szeretlek téged!
Mindent megteszek, harcoltam érted!"
Forrás: [link]
2. idézet
"Sosem fogom megengedni az időnek, hogy elfeledtessen téged, vagy csökkentse az irántad érzett szerelmemet, de össze kell szednem minden akaraterőmet, és hagynom kell, hogy folytasd a saját életedet." (Carol Mason)
3.idézet
"A tökéletesség példaképe lettél, telve bölcsességgel és tökéletes szépséggel... s közben gonoszsággal telt meg bensőd és vétkeztél... Szépséged miatt szíved felfuvalkodott... Azok, akik ismertek a népek közül, mind megborzadtak miattad. Iszonyattá váltál és véged van mindörökre."
(Ez 28. fejezet, 12;16;17;19. versek)
Borzasztó nyálasak ezek az idézetek.
Egyik sem.
F
"Szép volt. Jó volt! Köszönöm, ennyi!"
(Geszti Péter, Szentmihályi Gábor)
"Egy tettet nem lehet megmagyarázni se egy okkal, se többel, hanem minden tett mögött ott az egész ember, a teljes életével."
– Kosztolányi Dezső
Sajnos csak szépeket találok az exekhez.
Én kb olyat idéznék ami nincs. Pl: egyik exhez:
" legyen átkozott minden napod, minden lépésed, legyen számbavéve minden eddigi nyomorult tetted. szenvedj és bűnhődj és annyira fájjon, hogy soha többé talpra ne állj ezen a világon. "
Nincs értelme átkozódni,azzal csak magunkat hergeljük fel.Feleslegesen.
Egy mondat, amit gondoltam amikor és ahogy elhagytak :
A legutolsó betűig úgy kapd vissza és akkor,amikor a legjobban fájni fog és attól,akiben feltétlen megbízol ....
"Te amúgy ki vagy?"
(Amnéziás Öreg 18.88.89.90)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!