Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkik kapcsolatban kritizálnak utálnak csalnak, azok ha ki vannak dobva miért nem hagynak békén?
Eleve ki se kéne öket dobni, maguktól illene venniük a kabátot. Az lenne a logikus, ha vkit nem szeretek, mindenben gáz, másra vágyom, mást keresek, akkor minimum az, hogy megszabadulok tőle, életem megrontójától. Nem?
De ezek nem, az istennek se akarnak szakítani. Szaakításnál fenyegetnek a bosszúval ha lelépek, bevetik a béküljünk ki, könyörgős manipulációkat is, aztán ha vége, éveken át zaklatnak rágalmaznak mindenkit ellenem uszítanak, nyomoznak, fenyegetettségben rettegésben tartanak.(a rendőrséget hagyjuk, nem tesznek semmit, perek esetén még az áldozat szívja meg is, és sorolhatnám.)
Hogy létezhet ilyen egyáltalán?
Ha én a hátam közepére se kívánok vkit nem tetszik semmiben, kritizálom, én úgy otthagyom mint a huzat.
Akkor ezek minek futnak le ilyen köröket, hogy ne szakítsunk, (wtf?), ha pedig vége, akkor meg pokollá akarják tenni az életem évekig is, vagy évtizedeken át is?
Mert nem tudják elviselni a visszautasítást. Az egójuk akkora mint az óceán. A belátási képességük egyenlő a nullával. Soha nem fognak változtatni magukon,csak ha meghalnak. Akkor meg már értelmetlen.
Amit tehetsz, az első 2-3 figyelmeztetést komolyan veszed, és nem halogatot még hetekig-hónapokig az elkerülhetetlent. Utána meg nagy ívben leszarod, hogy mit csinálnak, pofáznak. Aki bedől nekik, az pont olyan mint ezek a szarzsákok. Ennyi kérdező.
Nem csak az hogy otthon él. Az anyjának van mindig igaza a fia az anyjával van egyutt azt pártfogolja, ugy élnek mintha én lennék a betolakodó, az anyjával még a szexualis élet is ki van tárgyalva, a fiának nem lehet családja hogy ne vigye el a pénzt az anyjától, amenyet csak le akarják venni pénzzel, plusz náluk lenne házicsicska. Ma már olyan csajokat keres az a srác akinek nincs hol laknia mert az akkor talán rákényszerülne náluk lakni teljesen kiszolgáltatva nekik.
Nagyon durva. Abszolut nem válik le. De sok más pasi is ilyen aki 40-50 évesen is még az anyjával él de szüzen is.
Amúgy nem mutatok semmi rekaciót nekik akikről a kérdés szól, ne örüljenek, nem táplálom a bisszuhadjáratukat, csak azért nagyon rosszul esik amiket kapok tőlük.
Kb ez az hogy megdobnak kővel és fogd be a szád. Irdatlan nehéz.
De még a logikája sincs meg.
Akit én utálok vagy bármi én nem megyek azután éveken át is hogy ráküldjek vkit zaklatni, megtaláljam más portálokról mocskolni. Rengeteg energiát tesznek a bosszúba.
Megdobnak kővel aztán maradj nyugodt ugye? Ne tegyél bele energiát.
Ilyenek megnondókat kéne felképelni hogy meg is lehet mutatni akkor hogy ki foglalkozik mivel mennyit.
Ezek akkor életük végéig azon lesznek hogy engem hogyan kapáljanak el?
Folyamatos lassan ölő mérgek így
Mert nárcik és piszkálja az egójukat. Illetve sok esetben az ilyen felkapaszkodott emberekkel elszáll az agyuk és mindenhatónak hiszik magukat.
Nekem szerencsére pozitív tapasztalatom van rendőrséggel, egyszerű szemétkedés ellen sikerült kérnem távoltartást. Mikor páromat undorítóan ellenem hangolták, én jöttem ki győztesként. Bár nagyon hosszú idő kellett, de minden csak kitartás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!