Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkik kapcsolatban kritizálnak utálnak csalnak, azok ha ki vannak dobva miért nem hagynak békén?
Eleve ki se kéne öket dobni, maguktól illene venniük a kabátot. Az lenne a logikus, ha vkit nem szeretek, mindenben gáz, másra vágyom, mást keresek, akkor minimum az, hogy megszabadulok tőle, életem megrontójától. Nem?
De ezek nem, az istennek se akarnak szakítani. Szaakításnál fenyegetnek a bosszúval ha lelépek, bevetik a béküljünk ki, könyörgős manipulációkat is, aztán ha vége, éveken át zaklatnak rágalmaznak mindenkit ellenem uszítanak, nyomoznak, fenyegetettségben rettegésben tartanak.(a rendőrséget hagyjuk, nem tesznek semmit, perek esetén még az áldozat szívja meg is, és sorolhatnám.)
Hogy létezhet ilyen egyáltalán?
Ha én a hátam közepére se kívánok vkit nem tetszik semmiben, kritizálom, én úgy otthagyom mint a huzat.
Akkor ezek minek futnak le ilyen köröket, hogy ne szakítsunk, (wtf?), ha pedig vége, akkor meg pokollá akarják tenni az életem évekig is, vagy évtizedeken át is?
Nem magamnak írtam, 3-nak valaszoltam.
Nem éppen valami bárban lebujban ismerem meg őket vagy drogtanyán. Nem az a réteg.
Hanem akikre egy szava se lehetne egy nőnek. Az a réteg.
Kapcsolatban kezdenek nagyon apránként kibontakozni csak. És apránként kimutatni (kritizálni elvárni beszabályozni stb)hogy nem is szerelemből vannak a másikkal, a saját párjuk inkább csak triggereli őket.
Akkor miért nem kopnak le a p.csába?
Próbáltam már. Egyik mamahoteles volt és az anyja neki az isten, akk soha nem engedi a fiának hogy legyen párja, az ott fogja az anyjával is leélni az életét,(az anyja állt közénk🤣) a másik meg akinek azt is elnéztem hogy tájszólásos(ami nekem amugy nagy gond..), az meg szexre akart venni az exét meg becézgetve hivja🤣
Ezek pár nap alatt buknak el. A házamig se jutnak el.
A fentiek már okosabbak ennél bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!