Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kell a 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kell a 4 éves kapcsolatomban, hogyan?

Figyelt kérdés

Nem szeretem már a barátomat.

Az elmúlt egy másfél évben nagyon megromlott a kapcsolatunk, nem figyelt rám, elhanyagolt a munka és az egyetem miatt. Amikor lehetett volna egy kis időnk együtt, ő akkor sem igazán törődött velem. Néha mentünk ide oda, de érzelmileg semmit sem kaptam tőle. Már le sem feküdt velem, azt a havi-kéthavi egy alkalmat leszámítva. Rengetegszer próbáltam vele megbeszélni a dolgot, de nem volt változás. Egy darabig nagyon szomorú voltam emiatt, pszichológushoz is jártam, mert azt hittem, velem van a baj, én nem kellek neki, mint nő. Aztán elkezdett egyre kevésbé érdekelni.

Tudni kell, hogy szakítani is próbáltam vele. Ilyenkor kérdezgeti, hogy miért, és szinte könyörög, hogy ne menjek el. Ha eljutunk odáig, hogy elmegyek, hívogat, írogat, én meg gyenge vagyok és végül visszamegyek. Néha ugyan rám tör a nosztalgia, hogy jó volt együtt régen, de tudom, mit akarok, és ezt már nem lehet helyre hozni. Ő nem próbálkozik, én meg már belefáradtam. Nem akarom.

Sajnos annyira nem elég nekem ez a kapcsolat, hogy meg is csaltam. Van egy munkatársam, hónapok óta tart a dolog. Nem sejti a párom. Elítélhettek, de ez nem az ok, hanem a következmény.

Nem szeretném tovább húzni a dolgot. Nyilván ha megmondom neki a megcsalást, akkor végleg vége lehet, de nem akarom ezzel bántani.

Mit tanácsoltok, hogyan szakítsak, hogy ne ugyanaz legyen megint a vége?

máj. 23. 07:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy részedről vége van a kapcsolatnak és ennyi. Aztán tiltsd le, hogy ne tudjon elérni!
máj. 23. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
Én is csináltam hasonlót fénykoromban, nem vagyunk tökéletesek, hibázunk. Tudatosítsd magadban először, hogy nem szeret téged, ha szeretne, nem tojna le magasról. Maximum az egóját fogod sérteni. Utána keress más elfoglaltságot, új társaságot. A szeretőt tartsd meg, de semmi komoly, csak búfelejtőnek, aztán tedd lapátra azt is. Nem lesz az sem jó semmire, aki belemegy ebbe a szerepbe az nem férjnek való. Ha hagyod, hogy a pasid mindig lelkiismeret furdalást okozzon, nem fogsz tudni szakítani.
máj. 23. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
#13 Nem hat meg a hisztid, pont azt kapta, amit adott, őt nem érdekelte, hogy vagyok, engem sem érdekelt. Azóta már elköteleződtem valaki mellett, aki ér annyit.
máj. 23. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

Én is így gondolom.

Volt aki cserben hagyott, magamra hagyott, mással ment nyaralni, én nem is gondolkodtam a szakításon hanem megtettem.

Nem bántam meg, mert sokkal boldogabb vagyok most egy olyan férjjel akinek számítok!

Soha nem menne nyaralni nélkülem!

Azért ez egy kapcsolatban alap.

És nagyon átlátszó, ha valaki csak üríteni használ!

máj. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!