Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csak akkor tepernek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor tepernek a férfiak, ha már késő?

Figyelt kérdés
Egyre többször bukkan fel ez a jelenség az ismerősi körben, hogy a kapcsolat alatt alig tesznek a kapcsolatért, nem veszik komolyan a másikat. Majd miután az illető ezt megelégeli és szakítás lesz a vége utána hirtelen a férfi elkezd teperni?
2024. máj. 3. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem tudják értékelni azt amijük van és természetesnek gondolják. Elég általános probléma.
2024. máj. 3. 23:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak számomra hihetetlen, hogy arra nem gondolnak, ezt a párjuk egyszer megelégelik és szakítás lesz a vége
2024. máj. 3. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem nagyon általános az, hogy sokan belekényelmesednek a kapcsolatba vagy a szürke hétköznapokba és teljesen természetesnek veszik. Amikor pedig koppan, hogy vége lehet akkor elkezd teperni, mert rájön, hogy mégis csak értékes az aki vele van.
2024. máj. 3. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Én akkor sem teperek
2024. máj. 4. 06:21
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Mert szerintük jó nők szóba se állnak velük. Ergo ha párjuk van, van aki mellettük van az jó nő nem lehet. De amikor az lelép hirtelen akkor nagyot nő a szemükbenn

Ezek önbizalomhiányukbol fakadnak.

Mindig az kell aki nincs. Csak az lehet az etalon. Mert ugy érzik nem kellenek senkinek csak béna nyomiknak.

2024. máj. 4. 06:49
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom ki szavazta le az 5-öt, pedig tökre így van ahogy mondja.
2024. máj. 4. 07:35
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

Én azért teperek, hogy hagyjanak végre békén.

fszom tele van már a matrica nőkkel.

2024. máj. 4. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7 De mitől matricák, átvered őket? Vagy még olyan rondák hogy még át se vered őket.
2024. máj. 4. 08:03
 9/10 anonim válasza:
#5 Nagyon érdekes amit írsz, én évekig együtt voltam az exemmel, tudom, hogy sok mindenbe hibás voltam. Én is belekényelmesedtem a kapcsolatba, sőt sokszor már untam, volt hogy én akartam szakítani mert rájöttem nem szeretem. Na most ő dobott engem, és egyszerűen mindennel elkezdtem utána próbálkozni, mert olyan szerelem jött belém, hogy elmondani nem lehet. De nem tudom magam se, hogy bele mint emberbe vagyok szerelmes vagy már csak abba, hogy mik lehettünk volna, illetve a jó élményekbe…
2024. máj. 4. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

9 te csak egy csaj hiányát vetited ki az exedre. Mert épp nincs elotted egy másik.

Sokan kapaszkodnak a sz.rba inkabb

2024. máj. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!