Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők nem tepernek a pasikért, de a pasik tepernek a nőkért? Tényleg a férfiak jobban akarnak kapcsolatot?
Én nem egyszer hallottam már olyat, hogy nem szállt le a pasiról a csaj. A te környezetedben valószínűleg azért mert a nők hamarabb felfogják hogy a nem az NEM. Ellenben sok pasival.
Kicsit az írásodból az jön le, mintha szeretnéd, hogy egy csaj küzdjön érted :/
Baromság! Én férfi vagyok és sosem tepertem nőért, mindig a nők tepertek értem, ha valamiért úgy alakult, hogy két csaj került a közelembe akkor meg állandóan civakodtak miattam, persze ez sem jó, de miért kéne teperni a férfinak, ha el tudja érni, hogy a nő vagy nők odáig legyen/legyenek érte és ne bírjon/bírjanak magukkal.
Nem kell ehhez semmi különleges adottság, csak egy kis gondolkodás meg varázslat... ;)
Mert alapjáraton a pasié a vágy a nőé a válasz.
De én is láttam már olyan nőket akik szinte már betegesen rajongtak a pasiért és képtelenek voltak elfogadni , hogy "Nem!"
De olyat is aki szimplán kezdeményezett. De ez kevés helyen lelhető meg.
"nem kell ehhez semmi különleges adottság, csak egy kis gondolkodás meg varázslat... ;)"
Ezt kifejthetnéd bővebben is.
8-as is jól mondja amúgy!
meg az sem mindegy, milyen közegben mozogsz. Mert ha bekerülsz egy olyan közegbe, ahol sok a nő, sok jó nő van és vannak pasik, de te sokkal jobb vagy náluk, szexi a tested, nem vagy nagyon csúnya, és van egy kis sármod, meg úgy viselkedsz és beszélsz a nőkkel, hogy azok elolvadjanak, akkor nagyon hamar minden nő téged fog akarni ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!