Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy normális (lelki) kapcsolatot tudok kialakítani egy ilyen fiúval?
Nem friss a dolog, nem most jöttünk össze, és nem tudom, hogy van-e arra esély, hogy egyszer megtalálom a "hozzá vezető utat". Elképesztően okos, ilyen kocka/zseni kategória, villamosmérnök, mérnökinformatikus. Amiben más mint az "átlag": nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit, soha nem mondta még, hogy szeret, nagyon máshogy gondolkozik, gyakran képtelen vagyok megérteni, hogy mit miért csinál, mit érez, stb... Nem tud vagy nem akar a saját érzelmeiről beszélni, de egyáltalán. Ha néha-néha mégis megszólal, akkor is csak "észérvekről", meg valószínűségről tud beszélni. Nem lát át alapvető szociális, érzelmi összefüggéseket, (pl azt nem veszi észre, ha mások kihasználják (gyakran előfordul, mert nagyon jószívű)) vagy nem veszi észre, ha egy helyzet ciki, stb...
Szeretem, és szeretnék közelebb kerülni hozzá, de annyira nehéz. Nagyon-nagyon rendes, és tényleg bárkin segít, ha szükség van rá, de néha mégis úgy érzem, hogy nincsenek érzései. Egyébként nagyon tisztelem, mert megbízható, türelmes, jó hallgatóság :D, és tényleg számíthatok rá bármikor. Vele szeretném leélni az életemet, de nekem annyira hiányzik, hogy lelkileg is közelebb kerüljek hozzá. Egyébként néha vesz nekem virágot, viszi a cuccaimat, segít rendet tenni vagy főz nekem egy teát, innen sejtem, hogy talán szeret...
Ha bárkinek van bármilyen tapasztalata ilyesmi emberekkel, vagy ötlete, hogy miként tudnék közelebb kerülni hozzá, kérem, hogy ossza meg.
1.: te vagy a kocka, vagy te vagy a kétségbeesett társ?:)
2.: kb 5 olyan jelzőt írtam róla, ami a magának való ellentéte. Szóval ez az opció kizárt.
Jjjaaaaa:D Az más.. azt nem vettem észre:D
És ennyire nem sikerült még kiismerni, hogy ez miért van? :O
Huh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!