Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a nők nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők nem tepernek a pasikért, de a pasik tepernek a nőkért? Tényleg a férfiak jobban akarnak kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Férfiként nem vagyok csúnya, de olyan még nem volt, hogy egy nő teperjen értem, küzdjön értem. Ha azt mondom nem akarok kapcsolatot tőle leszáll rólam. Viszont a női ismerőseimtől sokat hallok olyat, hogy egy pasi egy nyomul, még akkor is ha a nő azt mondja nem akar tőle semmit
2013. máj. 30. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
8-asnak: Úgy kell küzdeni, hogy a visszafogottabb pasiknak is egyértelmű legyen, de ne ribancos ;)
2013. máj. 30. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es ha ezt te tudod akkor jó csaj vagy, sokan ezt vagy alul helyezik, vagy túllépnek rajta és akkor már taszító mintsem vonzó, ha meg nem eléggé mutatják akkor a a mi férfi agyunk nem fogja fel mi van. :D Én beismerem! :)
2013. máj. 30. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok és férfi...
2013. máj. 30. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
hidd el, így csináltam. fordított esetben nem már régen leesett volna a tantusz. ő meg vagy tényleg ennyire nem értette, vagy nem akarta érteni. végülis mindegy már. :)
2013. máj. 30. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
13: LOL :D
2013. máj. 30. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

:D

2013. máj. 30. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát mert ha egy nő teper az szánalmas, a férfiaknak kell.

Ilyen hülye kérdést.. Hogy miért? Mert ez mindig is így volt, régebben főleg, mostanában már kezd elveszni a férfiaknak ez a tulajdonsága, ebből jönnek az ilyen kérdések..

2013. máj. 30. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert a nők nagy álszent képmutatók. Kisírták maguknak az egyenjogúságot, egyenlő jogokat meg elbánást akarnak ám, az jöhet, bezzeg hogy ők hívjanak randira egy fiút! Le is törne ám a műkörmük!!!

Én egyetlen nő után se fogok teperni - itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni! Ha ő nem hív randira, akkor nem lesz semmi, se most se máskor.

2013. máj. 30. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert ijenek a társadalmi szerepek . Egy nőnek csak várnia kell és előb utub egy pasi ráhajt egy pasi meg várhat akármedig. Egy nőnek egyenesen megalázó ha ő teper egy pasiért max kezdeményez de az i ritka.
2013. máj. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!