Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másoknak is ennyire borzasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is ennyire borzasztó érzés a szakítás?

Figyelt kérdés
Most készülök szakítani a párommal, majdnem 1 éve ismerjük egymást, de nagyon érzékeny időszakban érkezett (válófélben vagyok kb 2 éve) nagyjábol ő nyújtott támaszt mindenben, gyakorlatilag túl sem éltem volna az elmúlt 1 évet nélküle, viszont van egy pár dolog ami zavaró a kapcsolunkban, megpróbáltam javítani rajta, de nem egy felé gondolkodunk. Szóval most készülök szakítani vele, de szörnyen érzem magam. Rettegek a jövőtől, rettegek tőle lesz-e valaha normális kapcsolatom így hogy már anyuka vagyok. Vannak dolgok amik csodásak voltak vele, egyszerűen csak borzasztóan érzem magam. Hogyan lehet ezen túllendülni? 2 kicsi gyereket nevelek egyedül, több mint nehezek a hétköznapok. Viszont a kapcsolat már nem érzem hogy előrébb vitt volna.... help.
2024. máj. 3. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Mik a zavaró dolgok?

Amúgy szereted őt?

2024. máj. 3. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen nagyon szeretem, de sajnos felesleges apró dolgokat túlgondol, és sok vita van belőle. Amik nekem nagyon tönkreteszik a mindennapjaimat.

Én is nehezen lendülök túl ezeken a dolgokon. Sajnos bonyolult az életünk. De úgy érzem ez az aggódás a kapcsolatunk miatt több kárt okoz mint hasznot, egy bizonyos szint után.

2024. máj. 3. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Ha szereted, szerintem ne szakíts. Sok problémát meg lehet oldani egy kis perspektívaváltással.

A gyerekeknek se mindegy, milyen ütemben követik egymást a jövendőbeli partnerek, ha nem egy bántalmazó emberről van szó, és ő is szeret, inkább próbáljatok egymáshoz alkalmazkodni szerintem.

2024. máj. 3. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak addig volt pokolian fájdalmas és rossz a kapcsolatban, amíg nem értettem, hogy miért bánt a párom (csak verbálisan), láthatóan ok nélkül.

Amikor már rájöttem, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok, tehát nem is szeret, már minden lelkiismeret-furdalás nélkül tudtam szakítani vele véglegesen.

Nagyon nehéz élethelyzet, főleg akkor, ha Te viszont szereted az illetőt. Amíg szorosan együtt vagytok, addig nagyon nehéz tisztán látni a kettőtök valódi viszonyát. Eltávolodva és kívülről ránézve a kapcsolatra, csak úgy lehet objektíven megítélni a kapcsolat valódi minőségét. Nekem csak így sikerült kiszállnom a toxikus csapdából. A szakításkor rossz volt, de később egyre jobban megkönnyebbültem, hogy vége lett.

2024. máj. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!