Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is ennyire borzasztó érzés a szakítás?
Mik a zavaró dolgok?
Amúgy szereted őt?
Igen nagyon szeretem, de sajnos felesleges apró dolgokat túlgondol, és sok vita van belőle. Amik nekem nagyon tönkreteszik a mindennapjaimat.
Én is nehezen lendülök túl ezeken a dolgokon. Sajnos bonyolult az életünk. De úgy érzem ez az aggódás a kapcsolatunk miatt több kárt okoz mint hasznot, egy bizonyos szint után.
Ha szereted, szerintem ne szakíts. Sok problémát meg lehet oldani egy kis perspektívaváltással.
A gyerekeknek se mindegy, milyen ütemben követik egymást a jövendőbeli partnerek, ha nem egy bántalmazó emberről van szó, és ő is szeret, inkább próbáljatok egymáshoz alkalmazkodni szerintem.
Nekem csak addig volt pokolian fájdalmas és rossz a kapcsolatban, amíg nem értettem, hogy miért bánt a párom (csak verbálisan), láthatóan ok nélkül.
Amikor már rájöttem, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok, tehát nem is szeret, már minden lelkiismeret-furdalás nélkül tudtam szakítani vele véglegesen.
Nagyon nehéz élethelyzet, főleg akkor, ha Te viszont szereted az illetőt. Amíg szorosan együtt vagytok, addig nagyon nehéz tisztán látni a kettőtök valódi viszonyát. Eltávolodva és kívülről ránézve a kapcsolatra, csak úgy lehet objektíven megítélni a kapcsolat valódi minőségét. Nekem csak így sikerült kiszállnom a toxikus csapdából. A szakításkor rossz volt, de később egyre jobban megkönnyebbültem, hogy vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!