Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőbol barati viszony?
2: Oks
Mire jó hogy most barátok próbáltok lenni? #1
Lehet hogy csak tényleg a megszokás, és ennek része most a barát ajánlat. Ha azt érzed hogy számodra ez nem az amit akarsz, akkor lehet hogy helyesen tetted amit. Nem tudhatom mi lehet a kiváltó ok. Én a helyedben mint barát “kifaggatnám” hogy mi vezetett idáig. Ha nem tetszik az ok, akkor meg folytatni nem érdemes. Csak barátok szerintem sosem lesztek. Legalább is kevés esélyt látok rá. Persze lehet hogy nincs igazam, és tévedek. De ami tény, hogy nektem múltatok van. Szóval nem tudom mennyire lehet egy ilyenre barátságként visszatérni. Szóval mint csak barátok. Talán rajtatok múlik.
Kezd kihülni, ezért lelocsoltad vízzel, és ki is aludt? Hamu van utána, vagy valami ami még lángolhat? Nem szükséges megválaszolni, csak hozd meg a döntéseidet. Azt folytasd tovább. Az nem jó ha nem mondta hogy hiányzol, és hogy nem akarja újra. Már csak ha abból is kiindulva h a szex az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!