Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart a gyászfolyamatban a düh fázisa; egy kapcsolat lezárása után?
Jelenleg pont a dühnél tartok, hogy hogy tudott megcsalni es csúfolkodni velem, miért gondolta, hogy maga mellett tud tartani ilyen viselkedéssel, mert szakításról hallani sem akart es fenyegetett mindennel. Amikor ez eszembe jut iszonyú dühös vagyok mert a szeretővel nagyon kedves volt, annak jutott izgalom, szenvedély, mert hat ugye meg kellett tartsa maga mellett, engem meg bántással akart megtartani.
Dühös vagyok magamra, hogy ilyen helyzetbe kerültem es rá főleg!
Meddig tart ez vajon?
Hasonló helyzetben voltam, nekem konkrétan július végétől tartott december közepéig, de elég masszívan. El volt borulva az agyam, bosszút akartam állni, folyton kattogtam.
De nem tudom, hogy a karácsony miatt, vagy csak belefáradtam, de egy ollóval mintha elvágtak volna mindent. Sokat segített, hogy teljesen megszakadt minden kontakt. El se tudom hinni, ahol házasság van, gyerek, tartani kell a kapcsolatot, azok hogyan birkóznak meg az ilyen helyzettel. Számomra a "no contact" volt a legnagyobb segítség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!