Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy unalomból ráírtál volna az exedre? Csak az állóvíz felkavarása miatt.
Nevetséges vagy sem, szakítás óta nem ismerkedtem senkivel. Exemmel már 8 hónapja, hogy szétmentünk, és brutálisan csúnya volt a vége. Nem tudom, hogy utál-e, de egyre jobban azon gondolkodom, hogy nagyon unalmas most az életem, és felkeresném 😄 tüske bennem már nincs. (Hát kivéve ha előhozza megint belőlem 😄)
Tudom hogy kicsit toxikus hozzáállás.
Nincs konkrét célom, csak nagyon kíváncsi vagyok a reakciójára, hogy ennyi idő után mit érez ha látja a nevem, örök hari van, főellenség lettem vagy ellenkezőleg tudunk-e jó hangulatban nosztalgiázni... Vagy hogy egyáltalán mi van vele...
Nem mondom hogy meg fogom tenni, de normális ez? Nagyon ott ül a kisördög a vállamon. Vagy csak egy félrement sms... 😄
Ti voltatok így? Ha igen, megtettétek? És ha igen, milyen volt a reakció?
Utoljára 12 évesen agyaltam ilyesmin, egy nagyon komoly 2 hetes szerelem után. 😂😂😂
De már akkor is beláttam, hogy jobb, ha nem alázom meg magam.
12 Nálad a pont.
Nem véletlenül vergődik ennyire. Azért milyen már amikor nap mint nap előjön valami galádsága, amit a háttérben művelt az exe nevében. Vérciki:DD
1
"Exekkel nem teszem magam" -- anyanyelvem lenni magyar, mondatot nem érteni? 😨
Exem rámírt anno - a halál fszára küldtem el, és megmondtam neki, még egy ilyen feljelentem.
Lehet leszállni rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!