Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még zaklatott vagyok, ezért kérdezem: hogyan viselkedjek az exemmel az alábbi helyzetben?
Pár hete szakítottam vele. Együtt dolgozunk, így napi 8 órát töltök vele. Kerülöm a személyeskedést és a felesleges beszélgetést. Ő viszont csókokat dobál, érdeklődik mindenféle magánjellegű dologról, ölelni akar, közös programot.
Sajnos többször szakítottam már vele, ezért nem vesz komolyan. Most viszont végleges a döntésem, már nem tud levenni a lábamról.
Te vagy a nő, vagy a férfi?
Gondolom, hogy a nő vagy, de bármelyik is vagy, határozottan (de nem kiabálva), megkérheted őt arra, hogy hagyjon fel a közeledésekkel, csókok küldésével, mert részedről véglegesen megszakadt a kapcsolat. Föl is sorolhatod, hogy eddig miért szakítottatok, amik miatt nincs értelme a további barátságnak.
Ha munkátokból kifolyólag beszélni kell, akkor ezt beszéljétek meg, de semmi személyes dologról ne beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!