Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás egy régi szerelemmel? 😄 Hogy viselkedjek? Ti hogy viselkedtek?
Adott egy férfi, akivel imádtuk egymást. Gyönyörű volt a kapcsolatunk. Kiderült, hogy végig csalt... Tehát a vége brutál dráma lett, ráadásul arra kellett rájönnöm, hogy konkrétan én voltam a szerető.
Szóval derült égből villámcsapás módban lett vége, hamar meg is szakadt a kontakt.
Én úgy érzem már minden rendben van velem, ő is együtt van még a feleségével. Szerintem nagyjából elmondható, hogy nincs tüske, az idő gyógyított.
Bár igazából még 1 éve sem volt, de sokat segített hogy nem láttuk egymást, teljes letiltás, közös ismerősök sincsenek már úgy. Szóval egyben közeli és távoli is a szakítás. Viszont úgy néz ki költözni fogok... És az ő lakhelye közelébe.
Annyiszor gondolkodtam már, hogy ha összefutok vele boltban, vagy bárhol, akkor mi legyen a reakcióm?
Tök őszintén jönne tőlem hogy nevetve mennék oda hozzá, hogy "hát téged is lehet látni?? Élsz még? Hogy vagy?"
De az is őszinte reakció lenne tőlem ha valami bunkót mondanék oda... kárörvendően odaköszönnék hangosan..
De azt is simán el tudom magamról képzelni, hogy fapofával elsétálok mellette köszönés nélkül.
Azt kell rólam tudni hogy nem vagyok egy haragtartó ember, ellenben távolságtartó igen. Ezért nem tudom mi lenne a természetes reakcióm.
Ti voltatok már ilyen szituban? Ha igen, hogy volt? Minden részlet érdekel 😃
Ha nem voltatok, akkor ti hogyan reagálnátok?
Jézusom úgy érzem ez a kelleténél is jobban elfajult.
Ne higyjetek akkor nekem, egy full anonim oldalon az ember mi mást tenne mint kamuzna 😃
Túl van tárgyalva ez, szép estét, sziasztok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!