Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kibéküljek érdekből ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibéküljek érdekből ha közben az ellenségeimmel áll szóba?

Figyelt kérdés

Sokminden miatt lett vége. Csak nekem vannak bajaim neki semmi.(kivéve hogy kapuzárásos féltékeny)

A kapcsolatban ezeregy indokom volt miért szakítok.

Neki egy sem.

Köztük az az indokom is, hogy pletykákbol él a hátam mögött nyomoz ha vki posztolt az oldalamon akkor en biztos pasizok félrek.félek, volt aki meg akart verni, mások jelentgettek rendőrségen, és ezekkel vagy a haverjaikkal kibeszél a hátam mögött tehát ellenségek mellé is áll mert igy is gyűjt be rolam infókag(persze hazugságokat)mert féltékeny sz.rember. soha nem képes egyenesen a szemembe engem kérdezni, de mindegy is mert ha beszélünk kicsavarja ellenem. Mikor otthagytam az is megfordult benne, hogy kirugat a munkahelyemről.

Egyszóval lehetetlen ilyen görénnyel járni.

De (és itt jön az érdek), szeretnék sokmindent amit nem birok kifizetni pl kocsi, plasztikai műtètek, és ilyen nagyobb kiadások.

És ő viszont mindent állna.

Lehet vele szexkapcsolatban érdekkapcsolatban is lenni, mivel egobaja is van amúgyis tehát verni akarja más pasik előtt a mellét is hogy fel tudott szedni, más pasik felé is van bizonyitási kényszere, egyfajta "trófeaként" is kezel.

Mivel kb egy hülye ember. Mást nem lehet rá mondani sajnos.

Szóval kéne a pénz de ez lenne az ára, hogy egy nem komplettet kéne elviselnem. (Szinte csak a szex ami jó vele, semmi más nem az)

Évek óta vergődök kocsi nelkul es egyre kevésbé tudom magam elfogadni is külsőre. Ez szép lassan már teljesen felőröl engem és nincsenek kilátásaim nagyobb kiadásokra.

#bolondokkal érdekkapcsolat
2024. ápr. 12. 08:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9 amugy dolgoztam már repeción is luxus pr.stiszállodaban es vannak pr.stik is a köreimben. Nekem már csak az is elég amiket látok hallok. Nagyon durva. Az aids-től kezdve a késes vendégeken át a sok nemibetegen keresztül a rengeteg impotens, a fétisesek, csókolózni erőszakoskodó fogínysorvadasosak, ehhez külön olyan gyerekkori háttér kell hogy ésszel ezek a nők fel se fogják amugy azt hogy mit csinálnak teljesen mások mint én
2024. ápr. 12. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es van az alja prosti, meg van az aki ésszel csinálja!

Aki Aidset kap, és gumi nélkül b*szik az olyan is! Én nem is Magyarországot mondtam, merthogy itthon ezt a munkát biztos, hogy nem csinálnám, bár amiket felsoroltál valljuk be nem gyakori esetek, és mindig lehet Nemet mondani bárkinek, itthon is meglehet választani a vendégkört, de aki olyan idióta, hogy mindenkit elvállal az ő baja, szóval akik neked meséltek minden de nem luxusprostik ne nevetess! Én Svájcba ezt a munkát 13 éve csinálom kisebb nagyobb megszakításokkal, nem recepciós voltam, nem pletykából beszélek, hanem saját tapasztalatból, és egyetlen egy ilyen eset nem volt soha, amiket te írtál hogy késés vendégek te jó ég, meg nemibetegek, itt minden bevan kamerázva védve vannak a dolgozó lányok, ahogy pl Hollandiában is piros gomb van az ágy felett amimt megnyomjak 20 mp és kint van 10 rendőr! Impotens volt, vagy épp sok a stressz az életébe nem állt fel neki, nem tudott koncentrálni, de ha nem ment neki megköszönte és hazament, ez már az ő baja. HA valaki pedig igénytelen vagy csak szimplán nem szimpatikus magyarázkodnom sem kell, nem vállalom el ennyire egyszerű, vagy ha épp nekikezdtünk és nem volt szimpi, vagy ápolatlan vissza adomm a pénzét azon nyomban és hazaküldöm, ebben nincs semmi, nem is reklamálnak, mert nem lehet nekik, de ilyen kb 5 évben van 1-szer! Itt Svájcba ha valakihez 1 újjal is hozzányúlsz azonnal balhé van belőle, és hát ugye ez itt bejelentett legális munka, védve is vannak ebben a melóban, és itt bizony senki se mer balhézni ha elmegy egy nőhöz! Aki olyan hülye, hogy drogosokat, alkoholistákat meg mindenféle bűnözöket elvállal otthon ne csodálkozzon, ha bajba kerül, mert itthon is vannak biztos normális egyszerű vendégek akik csak d*gni akarnak és szépen hazamennek!

2024. ápr. 12. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Bár otthon valóban nincsenek olyan biztonságban a prostik, mint ahol ez legális és bejelentett munka, de én külföldet mondtam pont emiatt. Igényteleneket, meg nem kell elvállalni, ha nem szép valaki vagy idős bármi, nos nyilván nem 2 Ft-ot fizet pont emiatt mert elmegyünk vele, és gyorsan megvan a pénz! Nem mindenki tudja ezt csinálni, de személyszerint NEKEM így jobb, mint bárki mástól függjek, megvan a pénzem, amit akarok megveszek fejfájás nélkül!
2024. ápr. 12. 13:31
 14/16 A kérdező kommentje:

En se Mo ról irtam. Hanem Asztria Svájc Németo.

Itthon is ismerem a terepet amugy. Más világ

2024. ápr. 12. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak Svájcból tudok nyilatkozni, nyilván van aki ott is elvállal minden alja embert, én speciel nem, mivel ésszel dolgozom! Attól függetlenül a szabályok ott is szabályok, és nincs bűnözés ha valaki legálisan bejelentve dolgozik! Szép napot!
2024. ápr. 12. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:

"lehetetlen ilyen görénnyel járni"

Akkor keress mást, jobbat.

Az életidődet ne add megalázó szenvedésért.

Megéri "kocsi, plasztikai műtètek, és ilyen nagyobb kiadások"?

2024. ápr. 13. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!