Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már teljesen jól működő kapcsolatban?
Olyanra gondolok, amikor a mindennapokban minden jó volt de mégis volt valami gond amit nem tudtatok megoldani (nem egymással, hanem mondjuk eltérő célok vagy ilyesmi ami idővel, évek alatt alakult így, szóval nem is átverés), hiába szerettétek egymást.
Az ilyet több idő kiheverni? Hiszen nincs indokod rá, amiért utáld a másikat, mérges legyél rá. Akinek volt ilyen, mennyi idő volt?
Én 2 barátommal is így szakítottam.
Az első szerelemnél azért, mert még túl fiatalok voltunk és tapasztalatlanok. Ha vele 2-3 évvel később jövök össze, akkor most ő lenne a férjem. Senkit sem szerettem úgy, mint őt, mégis én szakítottam vele.
A második barátommal pedig azért szakítottunk, mert elmúlt a szerelem. A mai napig nagyon tisztelem és örülök a boldogságának, de mi nem voltunk egymásnak valók. (őt nem kellett különösebben kihevernem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!