Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adna okot a barátotok nagyot mondósága a szakításra? Ha mondjuk beígéri,hogy ez és az lesz, hatalmas nagy lelkesedéssel,közben meg semmit nem tenne annak irányában,hogy elérje az adott célt? Ráadásul sorozatosan?
Figyelt kérdés
ápr. 11. 16:26
1/9 Noren1989 válasza:
Szóval, h hazug?
Nagy dolgokban, vagy kicsikben?
2/9 anonim válasza:
Bakker en is mindig mondom hogy kéne a nyelvvizsga de mégse haladok vele a munka mellett sehogy.
Sztem mindenkinek vannak céljai vágyai amiket felülírnak a hétköznapok vagy az hogy amugyis be van táblázva vagy az pihenni is akar, bármi.
Kerdezd meg az öregeket mit akartak fiatalon és mik azok amik még ma sincsenek meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Nála a lustaság a fő gond,nem az idő.
ápr. 11. 16:38
4/9 anonim válasza:
Munka után? Vagy mikor lusta? Lefekvés elott?
Amugymeg ember tervez isten végez. Örök tv
5/9 A kérdező kommentje:
Munka után nem hajlandó semmit csinálni, elvárja,hogy kiszolgáljam. Nem tudunk tatarozni, mert az én fizetésem kevés. Ő meg a végzettségével nem hajlandó olyan munkahelyre menni,ami tök jól fizetne amúgy..Bezengte nagy hangosan tavaly,hogy na ő majd szeptemberre keres nagyon jól fizető állást..és még most sem hajlandó..közben meg nyomorgunk a szuttyos undormány házában.
ápr. 11. 16:41
6/9 anonim válasza:
Még mindig nem költöztél el tőle...? Mire vársz?
7/9 anonim válasza:
A férjem ilyen. Már válófêlben vagyunk. Ne hagyd magad. Ha a kisujját sem mozdítja, akkor ha gond adódik a kapcsolatban, akkor nem fog beletenni mindent. Én megbocsátottam neki egy megcsalást, önvizsgálatot végeztem, dolgoztam a házasságunkon (van gyerek is), őszintén reménykedtem. Ő ígérgetett. Az lett az egésznek a vége, hogy belerokkantam és ígyis közölte, hogy a szeretőjével boldog. Kérlek, ne hagyd magad ennyire megalázni, mint én. Cseléd se legyél, mint én. Egyszerűen nem szabad beledögleni abba, hogy csak te teszel bármit is, a másik pedig csak tesz rá magasról.
8/9 anonim válasza:
Minek kell tatarozni,amikor szexelni is lehet? A hazimunkat le lehet am egyszeerusiteni . Takaritasra nincs szukseg.😂
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó.Akkor te szeretsz retekben,koszban élni?
ápr. 11. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!