Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondják, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nem illettünk össze?

Figyelt kérdés

Szakítottam 3 ev utan a barátommal, mert vegig csalt, mint kiderült, tehat elejétől.

Most mindenki azt mondja, hogy amúgysem illettünk össze, azok is akik nem tudnak a csalásáról.

A baratom kb fél fejjel vlt alacsonyabb nálam, es utóbbi időben, hogy meghíztam, kb 15 kilóval volt könnyebb is.

Tehat olyan 160 cm körul volt a magassága.

Amúgy jól kijöttünk, de masok szerint én magasabb szinten voltam szellemileg mint ő, olvasott stb.

Az emberek kizárólag testi jegyekre alapozzák ezt? Ti hogy éreztétek volna magatokat egy alacsonyabb pasival?

2024. ápr. 9. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Fordítsuk meg...

Te mire alapozod, hogy összeillő pár voltatok?

Leírtad, hogy fizikálisan nem, intellektualitásban nem, eszerint a párkapcsolati rutint nézve sem. Akkor mi szted az összeillés kapocsa köztetek?

2024. ápr. 9. 20:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehat olyan fontos, fizikalisan összeilleni?
2024. ápr. 9. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Fontos, h vmi alapján összeillők legyetek...
2024. ápr. 9. 21:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem jó volt vele a szex
2024. ápr. 9. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi, ami alapján összeillettél vele?

Biztos, h ez párkapcsolat volt?

2024. ápr. 9. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg külsőre és belsore is gondoltak. És ezek szerint igazuk is volt, mivel a csávó csalt téged egész kapcsolat alatt, ez pedig nem az össze passzoló párok kapcsolatát jellemzi.
2024. ápr. 9. 21:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Hat kb ennyi ami alapjan összeillettünk. Parkapcsolat azert lett mert ő hangoztatta hogy elvárja az exkluzivitást, a reszemről meg is lett
2024. ápr. 9. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Aham... 3 évig simán vele voltál, csak mert jó volt a szex? Ez azért elég kevés. Ha hozzám nemillik valaki intellektuálisan, azzal egy hosszabb beszélgetést sem tudok lebonyolítani, nemhogy összeállni vele. De hát mások az igények. Valakinek alacsonyabbak.
2024. ápr. 9. 23:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha vártam volna azt, akivel inntellektualisan is összeillek, es minden téren, akkor aggszűz lennék 50 éves koromra
2024. ápr. 10. 05:30
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
na vajon miért vagy te intellektuálisan olyan magas nívón, kíváncsian várom az indoklást de komolyan akár ide vagy privátban.
2024. ápr. 10. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!