Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz dolog, hogy van pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolog, hogy van pár exem, akivel jóban maradtam, annak ellenére, hogy nem illettünk össze? És amit a nő csinált, érthető vagy gáz?

Figyelt kérdés
Szoktam beszélni cseten pár volt pasimmal, általában ha van valami problémám meghallgatnak. Akiről szó van most, azzal 4 évig jártam tízenX éve. Azóta nős, gyerekei vannak, de jóban maradtunk. Tegnap egy pasi ügyről beszéltem vele, vagyis azt hittem vele beszélek. Aztán kiderült, hogy a felesége írogat helyette. És teljesen kiakadt azon, hogy azt írtam, hogy máskor róla is beszéljünk, ne csak az én sz@rságaimról. Na ekkor fedte fel magát és letiltott. Ráadásul az exem írt rám évekkel ezelőtt, akkor már házas volt, a céges mail címemen, hogy mi van velem és azóta is jóban vagyunk. Nem találkoztunk soha és már úgy nem is érdekelt, viszont szerettem vele dumcsizni, mert ritka jó gyerek. Vélemény?

2022. jún. 8. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Gondold végig mint nő!

Te ezt el tudnád fogadni ha lenne egy pasid aki az exeivel társalog?

Erősen kétlem.

2022. jún. 8. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
De Ő más exeivel is jóban van. Nemcsak velem. Az előttem lévő csajjal is.
2022. jún. 8. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a te felelősséged, hogy beszélsz-e a srácokkal. Nekik van kapcsolatuk.

Amit a nő csinált, az meg érthető, de nem korrekt :)

2022. jún. 8. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!