Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem korrekt dolog, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem korrekt dolog, vagy mivel még nincs kimondva semmi, "megengedett"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van valaki, akivel randizgatsz. Találkoztatok már néhányszor, de még nem történt semmi, csók sem. Cél a komoly kapcsolat lenne mindkét fél részéről. Neked van közben egy "szexkapcsolat" féleséged, időnként szexeltek, de az a megállapodás, hogy ahogy lesz valaki komolyabb, vége.

Mi a véleményed erről, te mit tennél?

2022. ápr. 20. 15:35
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem korrekt
Úgy tartom korrektnek, ha elmondom a randipartneremnek
Nincs kimondva semmi, úgyhogy nem gáz, de nem mondanám el a randipartnernek
24 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak úgy általánosságban ismerkedek, azt feltételezem a másikról, aki szintén ismerkedik, hogy nincs semmilyen más kapcsolata. Ez az alapértelmezett. Ettől bármi eltérőt még az első találkozás előtt, sőt lehetőleg az első beszélgetés alkalmával lenne korrekt közölni. Ha még benne van az előző kapcsolatába, de egy hét múlva úgyis szakítani akar, ha szexkapcsolatban van, ha csak együtt lakik az exével, stb.

Legyen az emberben annyi gerinc meg őszinteség, hogy ezeket a legelején közli.

2022. ápr. 20. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon rosszul esne, ha belegondolok, hogy valaki, akire az időmet és energiámat fordítom, hogy megismerhessem, közben másokkal szexel.

Ha nekem lenne szexapcsolatom (ez nálam alapvetően teljesen rendben van), akkor mindenképpen felfüggeszteném, ha mással randizgatok és ugyanezt várnám el a másik féltől. Ha nem akarja felfüggeszteni, akkor mindenképpen illene elmondania már az ismerkedés elején, és én így nem is folytatnám.

2022. ápr. 20. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Akkor kene felfuggeszteni a szexkapcsolatod, amikor ugy dontesz, hogy ismerkedni kezdesz. Nem akkor, amikor mar -20 centire vagytok egymastol.
2022. ápr. 20. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem túl korrekt, de én nem szakítanám meg az amúgy jól működő szexkapcsolatot, amíg nem alakul valami biztos. És megmondani se mondd meg a másiknak.
2022. ápr. 20. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Adtam már fel szexkapcsolatot ismerkesésért, nem érte meg.
2022. ápr. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!