Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin mennyi megengedett?
Amennyi jól esik. Én szerintem a végül sikeres ismerkedéseimet tekintve (tehát ha az összeset nézzük, ahol legalább lefeküdtünk) szerintem kb 1/3-ában volt 1. randis szex, 1/3-ában 2.-3. randis és a maradékban pedig több. De ez annyira változó. Volt olyan lány, akire pl több mint 1 hónapot és kb 10 randit vártam, mert neki annyi idő kellett.
De pl aki az életemben a legnagyobb szerelmem volt és akivel a leghosszabb ideig együtt voltam, vele a 2. randin feküdtünk le.
Mondjuk azt megmondhatnátok így a vírusos időben odakint a sétáláson kívül mit lehet csinálni. Ráadásul azt is vegyétek figyelembe, hogy nem mindenki szeret órákat sétálgatni sem, vagy a hűvösebb időt nem szereti, de sok nő padra sem ül le sokáig ilyen időben, mert fél a felfázástól. (Ez nem én vagyok, én szívesen sétálgatok, de tudom sok nő nem.)
Én is mostanában már a 2.-3. randikat általában magamhoz szervezem, ezek miatt, pedig régen általában csak a 4.-5. környékén volt, hogy már magamhoz hívtam a csajt (pl főzni, vagy filmezni). Ha nagyon látom rajta, hogy nem akarna még szexelni, akkor elmondom neki, hogy nem amiatt hívtam át, meg ha gondolja akkor kiülünk a konyhába és ott beszélgetünk, nem megyünk be a nappaliba vagy a hálóba.
#6.
Az biztos, hogy leszenek neki..
Kerdezo! Az fér bele ami nálad megfelel es belefer..
A kerdes primitiv..
Kettotok igenyeit kell osszemérni,azt meg mi látatlanban nehezen tudjuk ..
Szerintem kétesélyes. Lehet, hogy csak nem szeretne maszkban sétálgatni (mert menni sehova sem lehet), de az is lehet, hogy le akar fektetni. Én felmennék hozzá, megnézném mi a helyzet és természetesen a szexuális közeledést határozottan elutasítanám. Onnan még lehet jó a nap, de ha neki anélkül nem kellesz, az jobb is ha kiderül.
Az pedig egy másik opció, hogy nem éreznéd komfortosnak felmenni hozzá és inkább menjetek máshova
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!