Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin mennyi megenged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin mennyi megengedett?

Figyelt kérdés
Ez lesz a második randink. Eddig nagyon bejön a srác. Néha csipkelődik meg tett néhány szexuális megjegyzést is de ezt a férfi nemnek tudom be. Elhívott h menjünk fel hozzá. Ez 2 nap eseménye. Tényleg romantikus alkat, csak nem tudom a szándékait.
2021. márc. 5. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Amennyi jól esik. Én szerintem a végül sikeres ismerkedéseimet tekintve (tehát ha az összeset nézzük, ahol legalább lefeküdtünk) szerintem kb 1/3-ában volt 1. randis szex, 1/3-ában 2.-3. randis és a maradékban pedig több. De ez annyira változó. Volt olyan lány, akire pl több mint 1 hónapot és kb 10 randit vártam, mert neki annyi idő kellett.

De pl aki az életemben a legnagyobb szerelmem volt és akivel a leghosszabb ideig együtt voltam, vele a 2. randin feküdtünk le.

2021. márc. 5. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha romantikus alkat, akkor bizonyára azért hívott fel magához, hogy elszavalja kedvenc verseit, utána pedig megnéztek együtt egy Verdi-operát.
2021. márc. 5. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Kinek mi a megengedett,mi fér bele.Én már simogattam a párom punciját.Nem utasított el.
2021. márc. 5. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
romantikusan meg akar dugni.
2021. márc. 5. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Szex mehet első randin is simán. Sőt, nálam alap.
2021. márc. 5. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem raktad össze, miért hívott fel? Szerinted mindenki olyan, amit egy randi alatt mutat magáról? Lesznek neked még meglepetések.
2021. márc. 5. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk azt megmondhatnátok így a vírusos időben odakint a sétáláson kívül mit lehet csinálni. Ráadásul azt is vegyétek figyelembe, hogy nem mindenki szeret órákat sétálgatni sem, vagy a hűvösebb időt nem szereti, de sok nő padra sem ül le sokáig ilyen időben, mert fél a felfázástól. (Ez nem én vagyok, én szívesen sétálgatok, de tudom sok nő nem.)

Én is mostanában már a 2.-3. randikat általában magamhoz szervezem, ezek miatt, pedig régen általában csak a 4.-5. környékén volt, hogy már magamhoz hívtam a csajt (pl főzni, vagy filmezni). Ha nagyon látom rajta, hogy nem akarna még szexelni, akkor elmondom neki, hogy nem amiatt hívtam át, meg ha gondolja akkor kiülünk a konyhába és ott beszélgetünk, nem megyünk be a nappaliba vagy a hálóba.

2021. márc. 5. 12:43
 8/9 anonim válasza:
100%

#6.

Az biztos, hogy leszenek neki..

Kerdezo! Az fér bele ami nálad megfelel es belefer..

A kerdes primitiv..

Kettotok igenyeit kell osszemérni,azt meg mi látatlanban nehezen tudjuk ..

2021. márc. 5. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kétesélyes. Lehet, hogy csak nem szeretne maszkban sétálgatni (mert menni sehova sem lehet), de az is lehet, hogy le akar fektetni. Én felmennék hozzá, megnézném mi a helyzet és természetesen a szexuális közeledést határozottan elutasítanám. Onnan még lehet jó a nap, de ha neki anélkül nem kellesz, az jobb is ha kiderül.

Az pedig egy másik opció, hogy nem éreznéd komfortosnak felmenni hozzá és inkább menjetek máshova

2021. márc. 6. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!