Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így?

Figyelt kérdés

Fél éve lett vége egy három éves kapcsolatomnak, mert talált valaki mást. Szakítás után engem állított be hibásnak. Fél év elteltével semmit sem akarnák tőle, találkozni sem akarok vele, ismerkedek más lányokkal, de ha véletlenül meglátom valahol akkor néha rosszkedv, néha gyűlölet fog el. Miért lehet ez, nem lennék túl rajta?

27f

2024. ápr. 9. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem normalis, hogy előjön sok negatív, ki nem mondott, elnyomott érzés, csalódás, harag, undor, minden amit ilyenkor érzünk, amikor a “párunk” mellettünk ismerkedik es utána mikor talál valakit akivel nemcsak dugni lehet, hanem több mindent, akkor minket hibáztat, es hárít minden felelősséget, nem kér bocsanatot sem.

Szerintem legy hálás a pasinak aki időben megszabadított tőle, kepzeld el ha meghazasodsz vele es van mar egy gyerek, es közben mikor munkában vagy, a hazad átjáróház es azt se tudod, hogy a gyerek kié es a végén megmondja, hogy hat sokat dolgoztál, untam magam. (miutan el is tartod)

2024. ápr. 9. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:

A megcsalással megsértette az érzéseidet, az egodat. Eltiport és megalázott. Nem csodálkozom ha még nem vagy túl rajta, de fél év kevés idő feldolgozni egy ekkora traumát. A megcsalás gerinctelenség, érzelmileg ingatag, éretlen, érzelmileg magukért és másokért felelősséget vállalni nem tudó, akaratgyenge emberek eszköze, akik felnőttet játszanak. Egy érzelmileg felnőtt ember képes uralni önmagát, átlátni a kapcsolatot, reálisan dönteni és megszakítani egy nem működő kapcsolatot, majd újat kezdeni ha úgy érzi. A felelősség hárításával, hogy okolt téged, csak mentségeket, kibúvókat keresett arra hogy ,,megússzon" egy ekkora aljasságot. Azért mondta hogy mindenről te tehetsz, mert a tettei után nem volt hajlandó vállalni a felelősséget, ezért inkább nyomást gyakorolt, hárított és méginkább bűntudatot akart kelteni benned.

Szerintem hagyj még időt a feldolgozásra, és legközelebb olyat keress aki nem színjátszó szakkörös.

2024. ápr. 9. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A te dolgod az, mikor baratnőt valasztasz megint, hogy kiismerd jobban mint ezt a nőt.

Ilyen értelemben valóban a te hibad, amíg meg nem tanulod a leckét, addig fog a nő újra es újra belépni az életedbe, más és más arccal es névvel, de ugyanaz a lemez lesz.

Valamit nem veszel észre ezeknek a viselkedésében, van benned egy sérülés, ami vakká tesz az ilyen jellemtelenek ellen, nézd majd meg a szemelyiségét, es oda kell minimum egy év hogy kiismerj valakit

2024. ápr. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!