Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Extől kapott cuccoktól érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extől kapott cuccoktól érdemes megszabadulni? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Mindössze fél éves kapcsolat volt csupán, de van pár apróság amit tőle kaptam.

Bizsu gyűrű, kulcstartó, stb.

Szerintetek az extől kapott ajándékoktól érdemes megszabadulni?

2024. márc. 25. 11:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kellenek, akkor el tudod adni, ha valamelyik nagy összegű, jó állapotú.
2024. márc. 25. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én max. az ilyen "nagyonszerelmes" dolgoktól szabadulnék meg, így is tettem (pl. eljegyzési gyűrű - visszaadtam volna, nem fogadta el, így eladtam; közösképes ezmegaz, első virág szirmából készített ékszer). A sima használati tárgyakat én használati tárgynak nézem / veszem. azoktól nem szabadultam meg.
2024. márc. 25. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A szárított virágokat kapásból dobtam a kukába + a bizsu dolgokat is. Ilyeneket minek őrizgessek? Ha pl kaptam volna ruhát tőle azt nem dobtam volna ki.
2024. márc. 25. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor erdemes ledobni az ilyeneket az ablakbol,amikor epp elkoltozik toled. Legyen mar stilusod..
2024. márc. 25. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!