Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Extől kapott cuccoktól érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extől kapott cuccoktól érdemes megszabadulni? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Mindössze fél éves kapcsolat volt csupán, de van pár apróság amit tőle kaptam.

Bizsu gyűrű, kulcstartó, stb.

Szerintetek az extől kapott ajándékoktól érdemes megszabadulni?

2024. márc. 25. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha használod/szereted akkor minek?

Max akkor van értelme kidobni, ha nem kell vagy nagyon rossz emlékeket ébreszt benned.

2024. márc. 25. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem okoz fájdalmat, akkor szerintem nem kell
2024. márc. 25. 11:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pár evig pakolgattam jibbra balra aztán lomtalanitáskor kivágtam a sok bizbazt ami emlékeztetett mindig arra hogy ennyi maradt a nagy hősszerelmesbol aki házassággal hülyített. Pár pluss szivacska meg egy rakat f.szság. erre ment rá jópár évem.
2024. márc. 25. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
*szivecske
2024. márc. 25. 11:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kaptam egy pár zoknit karácsonyra az exemtől.

Kidobtam mert nem volt rá szükségem. Csak rossz emlékeket idézett fel, más meg ezen kívül nem volt.

Nem egy mk táska vagy gucci volt. Akkor eladtam volna.

2024. márc. 25. 11:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Anyáé egy rakat dolog. D&g parfum, ck táska, pénztárca, sminkek, stb.. Mivel en nokontaktban vagyok vele igy anyához küldözgeti nekem(bedobja uzenettel). En meg nem veszem at.
2024. márc. 25. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kelt benned rossz érzést, sőt még használod is, akkor miért kéne? Nekem is van pár dolog.

A következőnek meg nem kell tudni mi honnan van

2024. márc. 25. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Vannak farmerok, táska, márkás cuccok.

Megtartottam, meg az autót sem dobtam ki.

2024. márc. 25. 12:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen használod felesleges kidobni csak azért, mert az extől kaptad.
2024. márc. 25. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kivágtam mindent a kukába végül. Volt egy bögre, amit kaptam tőle, azt nem volt szívem kidobni. Bevittem a munkahelyemre. Végül a kolléganőm véletlenül összetörte. Nem sírt érte a szívem, csak jó nagy volt, sok tea-kávé fért el benne, azért nem dobtam ki. A többitől megszabadultam. A férjem exnőjének a szrjai kerülnek elő még mindig. Tuti a padláson is vannak mütyürjei, ruhái, cipői, de az idei lomtalanításkor azokat is szépen ki akarom hajítani.
2024. márc. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!