Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kihasználtak, nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtak, nem tudok tovább lépni, ígért a pasi fűt, fát, aztán lelépett. Hogyan engedjem el a sok dühöt, fájdalmat?

Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 15:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Sírd ki magad és ne gyűlöld fölöslegesen hogyha egyszer a te kezed is benne volt rendesen. Tanulj az esetből. Foglald le magad, idővel elmúlik.
2024. márc. 3. 17:04
 12/26 A kérdező kommentje:
Fel éve sírok, nem tudom, hogy ez normális-e. Ha társaságban vagyok elvagyok, de amint van időm gondolkodni eszembe jut és rám tör a sírás, az utcán is simán, egyszerűen nem megy,nem tudom vissza fogni magam.
2024. márc. 3. 17:10
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Te azok közé tartozol akik nagyon gyengék idegileg, egyedül nehezen fog menni.

Barát , szülő, rokon társaságára van szükség.

És legfőképp társaságra és programra, amivel kitöltöd a sok üres idődet.

2024. márc. 3. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát ha semmi se segít akkor orvos.
2024. márc. 3. 17:36
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
12, ilyenkor jusson eszedbe, mennyivel jobb, hogy nem 2 gyerek után derült ki, hogy milyen. Akkor már felfoghatod leckeként, mennyire nem a szavaknak kell hinni. Végig érezted a valóságot, legközelebb nem hiszed el, hogy a másik majd megváltozik. Mikor olyat tesz veled valaki amit te sosem tennél vele, azonnal kell szakítani reménykedés helyett.
2024. márc. 3. 17:36
 16/26 A kérdező kommentje:

15-ös, köszi, teljesen igazad van, ebbe eddig így bele se gondoltam. Hát ez rengeteg olyat tett, és nem

érdekelte, hogy én mit érzek. Pedig mondtam neki, hogy menjen el, ha nem szeret, mert nincs értelme ennek.

2024. márc. 3. 17:44
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
AlfaÖzvegy
2024. márc. 3. 19:44
 18/26 anonim ***** válasza:
16%
Kibuxta az alfa, pár év múlva tönkreteszi Bétát. Az emberiség szemete.
2024. márc. 3. 19:45
 19/26 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszoló gondolom ugyanaz a személy. Nyugodtan ítélkezz, ha mást nem tudsz és ettől jobban érzed magad, de a pasikkal ellentétben inkább össze se jövök olyannal,akit nem tudnék tiszta szívemből szeretni és tönkre tenném.

A kérdésem pedig nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy tudnám ezt az egészet elfelejteni, ha szövegértési nehézségeid vannak menj vissza az általános iskolába, hátha tudnak még segíteni, plusz attól, hogy te vagy a béta, akit már jó sokan tönkre tettek nem kéne egy ismeretlen emberbe bele rúgni,mert semmit se tudsz róla azon kívül, hogy rossz emberbe szeretett bele.

2024. márc. 3. 21:15
 20/26 anonim ***** válasza:
19 elnézést
2024. márc. 4. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!