Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele de hiányzik?
Szóval 4 órára lakott tőlem. A kinézete erős kompromisszum volt (túlsúlyos, kopaszodó, 10 évvel idősebb). Igazából azért jöttem vele össze mert jó volt vele beszélgetni. Megértő volt. Nem tudtam hozzá vonzódni de nehezen eljutottunk a szexig. Egészen addig úgy gondoltam hogy szép randink van főzött is nekem meg minden. Szex közben szembesültem azzal hogy lusta megmozdulni. Még ahhoz is én mentem felé hogy felizgasson... az egész alatt csak feküdt. Majd amikor vége lett azt mondta "nincs kedved még egyszer megdolgozni"? Persze nekem nem volt ha az nem elég hogy nem mozgott iszonyatosan pici volt neki... Hazajöttem behazudva hogy szarul vagyok. Nagyon kiábrándító volt.
Mikor hazaértem írt minden érdeklődött. Én udvariasan válaszoltam. Majd reggel arra keltem hogy elküldte a fizuját screenshotban. Na ez volt az a pont ahol szakítottam. (2x annyit keresett mint én, csak egyszerűen úgy éreztem hogy azt hiszi pénzzel megvehet...).
Udvariasan zártam le de ő nagyon kemény dolgokat vágott hozzám. El is sírtam magam. Nem reagáltam inkább semmit mert nem akartam bántani.
Most úgy érzem hiányoznak a beszélgetések. Mit tegyek? Úgy őszintén normális vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!