Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, ezért kidobnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezért kidobnátok egy srácot?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megismerkedtek egy 20 év körüli sráccal, aki tetszik nektek, randiztok vele, és egy idő után kérdésetekre elmondaná, hogy nem volt még komoly kapcsolata és még szűz.
2024. febr. 25. 08:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Semmikepp se dobmam ki. Megjobban ertekelnem es megjobban vigyaznek Ra.
2024. febr. 25. 08:33
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
De amugy nem gondolod ,h reg levagta es fainnak talaja a szitut?
2024. febr. 25. 08:34
 3/17 anonim ***** válasza:
3%
Minden lány kivágná, bármit is hazudnak. Éppen ezért nem szabad elmondani. Ha szóba kerül, hazudni kell.
2024. febr. 25. 08:41
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Igen.

Voltam már ilyen sraccal, nem zavart egyáltalán egyik dolog sem. Amint ontottem bele önbizalmat, tapasztalt velem/eajtam, kb 6 hónap múlva kidobott, mert rájött, hogy még élni akar.

Én már 26 évesen senkit nem akarok betanitgatni, nincs rá sem idom, sem energiam.

2024. febr. 25. 08:57
 5/17 A kérdező kommentje:
4-esnek: Gondolom 26 évesen nem is 20 év körüli pasikkal kezdesz, ha már meg akarsz állapodni.
2024. febr. 25. 09:04
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem, de én már 22 évesen komoly kapcsolatot kerestem, olyat, amiből akar házasság, idővel gyerek is lehet. A másik alkalmasnak tűnt erre, sokat beszeltunk róla, aztán kibújt a szög a zsákból, hogy hát ő még másokkal is dugna…
2024. febr. 25. 09:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen ez egyáltalán nem olyan ritka. Csak titkolják.
2024. febr. 25. 09:14
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mivel én is hasonló cipőben járok. Még örülnék is neki, talán így jobban megértenénk egymást.
2024. febr. 25. 09:29
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

20 evesen nincs elkesve semmivel.

Majd ha 30 felett egy csajjal sem randizott es nem szexelt senkivel, akkor az elegge hatrany.

2024. febr. 25. 10:26
 10/17 anonim ***** válasza:
49%

30-asként nem igazán randizom 20 évesekkel, de akkoriban nem zavart volna szerintem.

De ha most véletlenül pl egy ilyen szexkapcsolat lenne láthatáron, lehet úgy lennék vele, hogy legyen, maximum ha szar a szex, akkor nem lesz több alkalom. Tanítgatni nem tudok meg nem is akarok, de gondolom nem minden szűz srác lúzer eleinte.

De ha korodbeli a lány, szerintem ne parázz ezen.

2024. febr. 25. 10:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!