Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezért kidobnátok egy srácot?
Igen.
Voltam már ilyen sraccal, nem zavart egyáltalán egyik dolog sem. Amint ontottem bele önbizalmat, tapasztalt velem/eajtam, kb 6 hónap múlva kidobott, mert rájött, hogy még élni akar.
Én már 26 évesen senkit nem akarok betanitgatni, nincs rá sem idom, sem energiam.
20 evesen nincs elkesve semmivel.
Majd ha 30 felett egy csajjal sem randizott es nem szexelt senkivel, akkor az elegge hatrany.
30-asként nem igazán randizom 20 évesekkel, de akkoriban nem zavart volna szerintem.
De ha most véletlenül pl egy ilyen szexkapcsolat lenne láthatáron, lehet úgy lennék vele, hogy legyen, maximum ha szar a szex, akkor nem lesz több alkalom. Tanítgatni nem tudok meg nem is akarok, de gondolom nem minden szűz srác lúzer eleinte.
De ha korodbeli a lány, szerintem ne parázz ezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!