Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hagyjam vele abba, ha állandóan sért?
Igazábol ugy tüntet fel mindent mintha ő jót akarna, nekem meg minden sértő.
Pl nem jön hozzám meg sem mozdulna találkozni, de kihív magához hogy utazzam hozzá én. A kisujját se mozdítaná. Igaz nála jobban el lehet lenni nyugisabb is.(neki meg ebben semmi nincs. Nekem meg olyan mint akit pattogtatna egy pali hogy menjek házhoz)
Aztan olyanok hog megkerdezi ráérek e. Megirom hogy igen. Aztán minden másrol beszél. Nem is hív találkozni. (Szóval csak úgy kérdezte hogy legyen mit kérdezni, nem találkozó miatt)
Ez csak 2 példa az ezerbol. Kb napi szinten érzem magam sértve.
Szeretném vele befejezni az ismerettséget, de szerintem ez nem értene semmit mi bajom is van. Teljesen mások vagyunk. Nem illünk össze. Én teljesen másra vágyom egy férfitől, neki meg teljesen más a természetes mint nekem.
Tehát megbeszélni magyarázkodni sem akarok.
Viszont jó kapcsolatunk van kedves csetek mennek érdeklödés barátias cuki az egész. És kérte korábban hogy ne ghostingoljak legyen már bennem annyi ha menni akarok akkor jelzem
De így hogy? Vagy mit írjak?
Elég annyi hogy ne hari én léptem?
Most irta pl épp fő nála a fini akarmicsoda én merre járok éppen(mivel írtam neki ezt is hogy indulok el. Csak, hogy le tudjak már lépni a csetből)
Így visszakerdezett hogy most épp merre járok?
Vele személyesen? Nem találkozom vele én nem fogok hozzá utazni.
Es közben megint megsértett🤣
Szerintem az lesz hogy nem írok vissza, csak egyre ritkábban. Szép fokozatosan leépítem.
Most kiscicával küldött magárol cuki képeket. Es erre írjam hogy na szeva?
Szinte soha nincs aktualitása ilyenekrol csevegni.
Akkor sehogy.
Hárman írták le, hogyan, te mind a háromra kitalálsz valami hülyeséget, ezt így miért nem lehet.
Oké, akkor ne szakíts.
Olyanokat irtak hogy irjam meg drága béla nem illunk össze szevasz.
Erre reagáltam hogyan irjak ilyet mikozben főzőcskésős kiscicás kepeket kuld es puszikák meg minden.
Nem éltethű a válasz.
Mások szemelyesent javasoltak. Még ma se talalkoztam vele de azért rendesen beszólogat az olyanokkal hogy utazzak hozzá vagy mikkr hivom már én magamhoz őt (fel)parasztkodik is.
Mellesleg sztem ő se egyenes én akkor minek legyek az.
Végtelenségig csetelget velem, velem kel fekszik, napkozben is en vagyok. Szerintem engem nevezhetett ki vmi AI mesterséges intelligencia online társalkodónőjének magában.
Lassan már fizetést is kéne kérnem szerintem.
De inkább ahogy írtam fokozatosan építem le. Ritkuló csetek rövid válaszok de veszi is a lapot mert egyre rövidebben is ír.
Tükröz engem.
Tehát pipa nekem megfelelően reagál viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!