Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy elfogadja?
Már kiidegel. És közben meg úgy érzem hogy felszabadultam hogy véget vetettem ennek, ami elég borzasztóan hangzik, pedig szerettem komolyan, de sok lett belőle.
23L
Wá, ez a "jobbat érdemelsz nálam" annyira gáz szöveg. Ne te döntsd már el, hogy a másiknak mi a jó! Kamuzol szerencsétlen srácnak, hadoválsz összevissza, terelsz, és te magad sem tudod megmondani mi bajod van vele. Nem magaddal, hanem vele. Neked saját magaddal kellene szakítani, mert magadat nem bírod elviselni.
A srácnak meg mondd meg, hogy nem szereted. Legyél egyenes és őszinte.
Jelentsd fel zaklatásért.
Ha azzal zsarol, hogy kárt tesz magában, az is érzelmi zsarolás.
Tiltsd le, szólj a szüleinek, és ha továbbra is írogat, ballagj be a rendőrségre és jelentsd fel zaklatásért.
Az ilyennel szóba állni nem szabad, mert egyszer majd nem fenyegetőzik, hanem pl TÉGED bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!