Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt igazi érzelem a részéről?
Szerintem is felesleges foglalkozni vele. Gyerek volt még, sokan ennyi idősen is egy befolyásolható tizenéves szintjén vannak. Az meg beteges hogy ilyen kis korkülönbségre is már hogy harapnak az emberek. Leírásod alapján jámbor gyereknek tűnsz, nem értem hogy miért nem volt benne annyi kitartás hogy legalább bemutasson. Ne haragudj de ez szánalmas. Ha össze is jöttök, akkor is végig ezt kellett volna hallgatnod, hogy anya, apa, barátok, mindenki mondja hogy jaj izé. Közben meg csak 10 év volt köztetek, az semmi konkrétan, nekem az nem is korkülönbség, konkrétan lehet két ember egy generációban is ilyen korkülönbséggel, csak a dolog két végén, de hasonló élményekkel. Jobban jártál, kérdező. Amúgy is valószínűleg később kiéleződött volna, hogy a másik fél nagyon gyerekes. "hogy néznek rátok mások" sehogy. Fel se tűnik egy ilyen korkülönbség. Vannak fiatalos idősebbek, és koraöreg fiatalok, simán lehet hogy más helyzetekben a 21 éves őszül meg kopaszodik. Te meg 60 éves korodig nyomod egy ősz hajszál nélkül.
Nem értem a fiatalabb fél részéről ezt. Mert nem vagy nála sokkal idősebb. Én 22 vagyok, köztünk 32 év van. Nem gondolom öregnek a másikat, és különösképpen le is sz*rom, hogy más mit gondol :) Azokat a barátokat akik meg nem látták be, hogy boldog vagyok, hanem ment a verbális sz*rdobálás, azokat kivágtam az életemből, jobban jártam így. Miért legyenek olyan barátaim, akik meg sem próbálják megérteni a kapcsolatomat, a boldogságomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!