Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt igazi érzelem a részéről?
"Azzal nyugtatom magam, hogy ha igazán érdekeltem volna őt, akkor mások véleménye nem tudott volna így hatni rá."
Valószínű, de inkább az, hogy nem olyan érett ő 21 évesen még, befolyásolható még, nincs még saját egyénisége, neked is tutojgatni kellett volna ugyanúgy. Úgyhogy inkább örülj, hogy el se kezdődött a kapcsolat.
10 év korkülönbség a férfi javára totálisan belefér, ha belegondolunk, legtöbbször még családon belül is találunk olyant, ahol ennyi megvan.
Nagyon gyerek, és befolyásolható volt még az a lány. Ne érezd szarul magad miatta. Nekem sosem mondhatta volna meg senki, hogy kivel legyek, ne legyek.
31F
Budapesten ilyen nincs. En pl baratokkal nem osztok meg infokat a patkapcsolatomrol soha szinte semmit.
Utcan nem kotelezo fogni egymas kezet se csokolozni. Ugy sose jonnek ra,mi kozotok egymashoz.
Lehet programokat szervezni kettesben is : parkban seta,kirandulas,otthoni idotoltesek,este meg semmi nem latszik a korotokbol a sotet miatt ha mennetek vhova.
Gondolom nem Budapesten eltek. Itt nincs ilyen. Itt kozonnyel fogadnak kb barmit. Rossz a szeme a legtobb embernek a vizsminhianyos kajak /gyorsetterem miatt.
Így van ahogy a 4-es írja, idegeneket nem igazán érdekel, ki kivel van együtt, főleg hogy sokszor meg nem tudnám tippelni, ki hány éves.
Itt a család és a barátok voltak, akik féltették a lányt, jók ráijesztettek.
Figyelj, ha ennyire befolyásolható a barátai által akkor hagyd a fenébe. Amikor szerelmes az ember a két emberre tartozik. Lehet róla barátoknak beszélni, de végül ő maga dönt. Tulajdonképpen más véleményét nem értem ebben a kapcsolatban. Miért támad és miért lesz inkább bíztató? Senkinek a szava nem lehet szent és sérthetetlen. Mert igen, a barátok jogosan tehetik fel a kérdést, hogy boldog e és nem zavarja-e őt a korkülönbség, de ennél tovább, de ez a lebeszélem meg majd én megmondom stílus szerintem felháborító. Elméletileg jól ment köztetek dolog, akkor miért nem lehet ezt támogatni? Hiszen a másik boldogsága a cél nem az hogy mi mit tennénk. Az más kérdés ha panaszkodik hogy rossz a kapcsolat, de én egyértelműen a barátokat hibáztatom.
Sajnálom kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!