Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem mert nem pofoztam és aláztam meg?

Figyelt kérdés
Normális az ilyen nő? Én szerettem egy szóval se bántottam meg soha, és nem is akartam soha. Mikor erre kért csak néztem és mondtam neki hogy biztos hogy nem, erre fel öltözött és mondta hogy ő nem erre vágyik amit én adok neki és elment.
2024. febr. 14. 14:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

20

"nem vettem agyon"

Na erről beszélek, te k*rvának nézed a barátnődet, "megvenni" ugyanis a k*rvákat szokás. Egy kiadós tökön rúgást érdemelnél ezért!

2024. febr. 14. 21:23
 22/22 anonim ***** válasza:
70%

21.es miért nem olvasod el,amire válaszolsz?

Elírta a kérdező, "verte " lett volna,amire gondol,ezt elírta "vette" szóval.

Igen,a barátnője egy aberrált majom,mert testi erőszakot várt volna el. Minden erőszakot gyűlölök férfiként is, én is kidobtam volna a nőt.Egyre több az ilyen degenerált barom, a sok szado és mazo,akik agyilag kitekertek.

Szeretkezni kell,a szeretet két ember között ezt jelenti,nem pedig alázást,verést.

Kívánom a kérdezőnek,hogy találjon olyan nőt,aki szeretkezős és érzéki.

F

2024. febr. 15. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!