Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szakítottam vele és teljesen kicsinál?
Röviden:
- hazudott egy pasiról, akit napi szinten hurcolt munkába,
- hazudott arról, hogy nem volt köztük soha semmi és nem is lesz,
- hazudott arról, hogy beszélgetnek telefonon a hátam mögött,
- hazudott arról, hogy nem ment fel a lakására.
Kiderült, hogy beszélgettett a hátam mögött a pasival telefonon, akihez “soha nem ért hozzá”.
Kiderült, hogy ez a pasi az exe.
Kiderült, hogy feljárt hozzá.
A csaj bevallotta, hogy azért, mert a pasi fenyegette öngyilkossággal és egyebekkel, kielégítette a pasit.
Utána azt mondta, hogy csak hazudott ebben is, mert amúgy nem csinált vele semmit.
Hívogatott az anyja, a barátnője, de még az exe is. Az exe elkezdte nekem mondogatni, hogy tényleg zsarolta, de lezárták már tavaly a sztorit.
Mégis dumáktak sunyiban a hátam mögött és találkát beszéltek meg.
Kivágtam a csajt, azóta engem üldöz mindenki. Mit tegyek? Le van tiltva mindenki, de elbizonytalanítottak, hogy nem volt semmi.
A csaj korábban is hazudott pár dologban. Soha sem vallotta be, csak ha tényeket mutattam neki.
Nem értem én sem, mi az hogy kicsinál?
Kidobtad, vége van, ennyi, örülj neki, ne foglalkozz senkivel.
"Le van tiltva mindenki, de elbizonytalanítottak, hogy nem volt semmi.
A csaj korábban is hazudott pár dologban. Soha sem vallotta be, csak ha tényeket mutattam neki."
Kérdező ha nem is csalt meg téged akkor is tartotta vele a kapcsolatot és hazudott neked többször. Ilyen csúszómászónak te hiába adsz esélyt, hogy hátha valtozik NEM FOG SOHA!
Ne vedd őket figyelembe és ha nem fejezik be a zaklatást fenyegesd meg őket, hogy feljelentést teszel ellenük!
Szard le őket, mindet. Ha nem értenek a szép szóból akkor kd el mindet egyenként a jóqrvaanyjaba, minél cifrábban, többet nem fognak hívni. Sajnos vannak akik nem értenek a szép szóból te viszont nem vagy köteles százszor végighallgatni a kamu dumáikat. És ha ennyit hazudott akkor szerinted van értelme tovább húzni?
És szerinted az exe tényleg zsarolta? Na ne már... Ha zsarolnál valakit akkor azután ezt simán elmondanád egy idegennek? Ugye nem. Na az exe sem hívnak fel téged, hogy "jaj, zsaroltam a csajt és ezért feküdt ősze velem". Mert többek közt ez némi erőszak. A csajod meggyőzte, hogy hívjon fel, ennyi. Kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!