Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kezelni a gyermek-exet ilyen esetben?
Tanácstalan vagyok, kérlek tiiteket segítsetek!
Az exemmel 6 évig vergődtünk, nagyon csúnya beszéd miatt szakítottam vele. Nem változik sajnos. Viszont van egy kislányom, aki most 11 éves tehát javarészt a fél életében jelen volt kisebb nagyobb kihagyásokkal. A kislányom örül, hogy szakítottam vele, mert tudja, hogy miért szakítottam vele. (a kislányom előtt nem beszélt olyan alja módon az exem velem)
Szóval, nálam le van tiltva, de a kislányomnak néha üzen, meg hoz neki ezt azt. Már voltunk így külön akkor is ez volt a dinamika, aztán visszakúszott en meg hittem h változik. Nem így lett.
Most ugyan ez a dinamika, csak lightosabban.
Hagyjam, hogy keresse, vagy ez a lányomnak sem jó? (az exem szerette a lányom, de mivel ő maga is egy gyerek volt még, haverként bánt vele, nem játszott, nem jutott eszébe, hogy családként vigyük el valahova…stb, Szal nem volt nagy a kötelék)
Köszönöm, ha írtok véleményt!
Manipulal és a gyereken keresztül
Én letiltanám ott is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!