Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kezelni a gyermek-exet ilyen esetben?
Tanácstalan vagyok, kérlek tiiteket segítsetek!
Az exemmel 6 évig vergődtünk, nagyon csúnya beszéd miatt szakítottam vele. Nem változik sajnos. Viszont van egy kislányom, aki most 11 éves tehát javarészt a fél életében jelen volt kisebb nagyobb kihagyásokkal. A kislányom örül, hogy szakítottam vele, mert tudja, hogy miért szakítottam vele. (a kislányom előtt nem beszélt olyan alja módon az exem velem)
Szóval, nálam le van tiltva, de a kislányomnak néha üzen, meg hoz neki ezt azt. Már voltunk így külön akkor is ez volt a dinamika, aztán visszakúszott en meg hittem h változik. Nem így lett.
Most ugyan ez a dinamika, csak lightosabban.
Hagyjam, hogy keresse, vagy ez a lányomnak sem jó? (az exem szerette a lányom, de mivel ő maga is egy gyerek volt még, haverként bánt vele, nem játszott, nem jutott eszébe, hogy családként vigyük el valahova…stb, Szal nem volt nagy a kötelék)
Köszönöm, ha írtok véleményt!
Az eszem/megérzésem azt mondja:
1. csak manipulál újra/hogy hátha még vissza tud majd kumcsorogni
2. ha esetleg az első nincs is benne, akkor meg azt gondolom, hogy egyszercsak ő is el fog tűnni az életéből, és akkor meg mire jó az az1 év kb ameddig keresi hoz neki ezt azt, aztán eltűnik…
Mi fog az ő fejébe lejátszódni egy olyan apa után aki nem keresi még egy ilyen pasi is…
Félek, hogy azt látja:nem lehet a pasikra számítani
Ha a kislányodnak tényleg (!) mindegy, akkor szerintem vess véget ennek. Előbb-utóbb úgyis el fog maradozni, és lehet, hogy egy éles vágás jobb, mint az, hogy egyre csak várja, hogy mikor keresi fel.
Arról nem is beszélve, hogy gondolom számodra sem ideális, hogy ilyen módon a képben van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!