Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 barátnő után már elmondhatom magamról, hogy sokat tudok a nőkről?
A bocsánatkérésnek (szerintem) csak akkor van értelme, ha a nő érez valamit. Sőt, talán bocsánatot sem kell kérni, úgyis megbocsát, mert magának megtalálja azokat a racionális indokokat, amikkel igazolhatja az érzéseit.
Ha viszont nem szeret már, akkor a bocsánatkérés semmit nem jelent.
Ez például egy olyan törvényszerűség, amit tovább lehet vinni a 6. kapcsolatba is.
Bocsánatot lehet kérni, csak nem mindig van értelme.
Feleslegesen kérsz bocsánatot, ha már tudod, hogy kiütötted az érzéseit. Korábban azt hittem, hogy egy szívből jövő bocsánatkérés felgyújtja a lángot újra egy kiábrándult nőben, de rá kellett jönnöm, hogy ez téveszme.
Szóval lehet bocsánatot kérni, de bizonyos esetekben itt csak a saját bűntudatán könnyít az ember. A dolgokat már nem teheti vele helyre.
#10 Miért kéne szégyelnem hogy kiszerettem volna élni magam mielőtt férjhez megyek?
Nem fogom. És leszarom ki mit gondol mert az életem soha nem úgy éltem hogy másoknak tetszen hanem úgy éltem hogy egy pillanatot se bánjak meg a halálos ágyamon.
Nem,nem mondhatod hogy sokat tudsz róluk. Sokszor még a nők se tudnak sokat a nőkről, mert mindenki más.
Pont ezert mem is lehet igy elkülöniteni a ferfit es a nőt. Mindkettőben van mindenféle.
Érzékeny nőknél nem kell eljutni a megcsalásig ahhoz, hogy vége legyen a kapcsolatnak.
Ez is egy törvényszerűség a csajozásban.
Szóval én úgy látom, vannak szabályok amik mentén folyik ez az egész. Csak figyelmesnek kell lenni ezek felfedéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!