Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök annyira hiányzik a barátnőm, mit csináljak?
Három hete szakítottunk a barátnőmmel, de még mindig gondolok rá minden nap, minden órában. Elég csúnyán váltunk el sajnos, holnap lesz két hete az utolsó üzenet váltásunk óta eltelt idő. Ő nem keres egyáltalán és én sem írtam neki azóta, de alig tudom kibírni, hogy ne írjak rá legalább annyit, hogy minden rendben van-e vele.
Még 12 órás műszakban is elkezdtem dolgozni, hátha sikerül elterelnem vele a figyelmemet, de kb. semmi vagy csak ideig-óráig vagyok el... Van amikor jobban vagyok, de aztán mindig ott lyukadok ki, hogy nagyon elkezd hiányozni és nem tudok egyszerűen magammal mit kezdeni...
Mindig abban bízok, hogy idővel jobb lesz vagy hogy egyszer csak rám ír, de ahogy telik az idő egyre reménytelenebb vagyok és nem érzem, hogy javulna a kedvem..
Ezen az oldalon szinte mindenki ilyen pesszimista, mint az itteni válaszolók, ha szakításról van szó. Az persze meg sem fordul a fejükben, hogy vannak olyan párok, akiknek a különlét jót tesz, és ha újra kezdik a kapcsolatot idővel, akkor már nem fogják elkövetni azokat a hibákat, mint korábban.
Sem te, sem én nem látunk bele ebbe a kapcsolatba. Nem tudjuk, mennyire volt mély, mennyire hagyott nyomot a csajban ez az egész. Majd idővel kiderül, mi lesz ennek a vége.
Kérdezőnek:
Ha a lány nem akar látni, akkor nem tanácsos keresni, mert csak rosszabb lesz az egész. Idővel lehet ő keres, vagy keresheted te, aztán majd megbeszélitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!