Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 barátnő után már elmondhatom magamról, hogy sokat tudok a nőkről?
Közel sem.
Bár ne szomorkodj, mert ha engem kérdeznek, akkor én csak azt tudom mondani, hogy ha 100-1000 nővel lettél volna, akkor sem tudnál mindent róluk, de egyébként túl sokat sem. Mindig jön egy, aki felborítja az asztalt. :)
Nem mondható el..
Az emberek nem egyformák!
Nálam azért kezdenek bizonyos játékszabályok letisztázódni. Ha egzakt tények nem is, az igen, hogy én miként tudok a nőkkel boldogulni. Bár még sokat kell tapasztalnom/tanulnom a témában.
Ideje lesz újra olvasni ezt a könyvet:
😅
Ahjaj... 5? Bocsi engem egy hónapban többen döntöttek meg mikor a rib*nc korszakom éltem.
Kicsit sem tudsz sokat és nem szabad az exekkel általánosítani az összes nőt. Pl.: az exeid azt szerették ha vitánál bocsánatot kérsz akkor is ha nem te vagy a hibás, én azt szeretem hogy kiáll magáért a férfi és érzekkel megmondja a frankót.
8
" engem egy hónapban többen döntöttek meg mikor a rib*nc korszakom éltem"
Azért erre ne legyél büszke. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!