Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sorstársaim, akik szakításon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorstársaim, akik szakításon vannak túl a közelmúltban, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mivel foglaljátok el magatokat, elterelitek a figyelmeteket?
2024. jan. 27. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első 2 hónap borzasztó volt, próbáltam másra koncentrálni, de sokszor visszatért a gondolataimba. Elkezdtem sokkal komolyabban sportolni, ismerkedni, stb. De még mindig eszembe jut többször, de nagyon erős gyűlölet és undor alakult ki iránta, ami még inkább felemészt.
2024. jan. 28. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Első hónap botrány volt, mindennap ittam. Nő létemre... Nem részegedésig, de olyan is gyakran volt..

Utána 2 hónap azzal telt el, hogy bosszút álljak rajtuk, mindenre képes voltam és csak ez hajtott.

De semmi sem jött be, úgyhogy karácsony környékén már kezdtem lenyugodni. Sokat dolgozom, elkezdtem rajzolni, olvasni, zenéket írni (ki is írom magamból a dolgokat).

Az utcán minden egyes nap eszembe jut, hogy vajon lát-e most engem valamelyik kocsiból, minden hasonló alkatú emberre felkapom a fejem. Ez nem tudom mikor fog elmúlni.

Nagyon hiányzik, de kezdem úgy érezni, hogy csak az hiányzik ami az én fejemben volt. Sosem bánt velem jól, ha visszakapnám folytatódna ugyanaz a vergődés mint előtte. Jó lett volna valamilyen elégtétel, miután elég durván megcsalt, nem csak a klasszikus mód történt hanem sok más egyéb is, de próbálom lenyelni a békát és mindennap mosolyogva nézni az új lehetőségekre.

Titkon azt remélem, hogy majd pár év múlva valahol összefutunk és majd látok rajta valami megbánást, de tudom hogy az élet nem egy film, és valószínűleg most ugyanúgy csalja a mostani nőjét valaki mással, mint ahogy eddig is tette vele is, és velem is.

2024. jan. 28. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyik nap hiányzik ,másik nap egész jól elvagyok. Az állapotom eléggé hullámzó. Bár még nagyon friss a dolog.
2024. jan. 28. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Én ma döntöttem el, hogy szakítás lesz. Már decemberben azt éreztem, hogy valószínű ő nem szeretett belém, inkább csak egy szexpartner voltam extràkkal és elkezdtem szorongani hogy vége lesz, így jártam megint... Aztán úgy láttam nem igazán megy a szex? Vagy megsértettem valamivel?

Éles váltás jött az elmúlt 2 hétben. Az eddigi heti 3 találka helyett 1-1 alkalommal láttam pár orára, aminek kötelező eleme volt a szex. Igazából 2 hete csak annyit beszéltem vele szépen, értelmesen, hogy nagyon jó lenne szervezni valami programot, vagy többet. Ezzel akartam éreztetni vele, hogy szeretnék fontosabb lenni. Aztán a legutóbbi alkalommal már mintha téma se lett volna.

Ma át kellett volna jöjjön hozzám munka után, nem tette. Mikor rákérdeztem, hogy kialudta magát munka után? Megbántam a passzív agresszív stílusom, de küldött rá 2 gifet ami elég egyértelműen arra utal hogy magányra vágyik.

Ostoba voltam beleszerettem, szinte végigsírtam az elmúlt 2 hetem, amin nem segít a home office sem annyira. Tudom, nem éri meg sírni valakiért aki kb. Ghostol és elmenekül előlem, de hibásnak érzem magam, amiért nem vagyok egy nagy társaság...

28/N

2024. jan. 29. 21:28
 15/16 anonim válasza:
Nekem nem sikerül.. örök fájdalom
2024. jan. 30. 15:00
 16/16 anonim válasza:
Már 3 hónapja kínlódok. Hol jobb hol rosszabb. Nincs kedve valakinek lelkizni ? :/ 33f
2024. jan. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!