Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elhagyott a férjem. Bízhatok benne hogy vissza fog jönni?
Van egy 7 hónapos kisfiúnk. Nagyon szerettük egymást, együtt akartuk leélni az életünket. Azt mondta minden sok neki, a veszekedések, és hogy én nem jöttem ki az anyósommal.
Ez az egész nagyon hirtelen jött, egy hónapja még semmi látszatja nem volt. Még régebben egyszer az anyósom arra kérte hogy válasszon köztem és közte.
Tudni kell, hogy nem válhatunk el még nagyon sok ideig. Ő rendszeresen fog jönni a gyerekhez, hárman is fogunk közös programokat csinálni.
Lehet bármi esély arra hogy hazajön egyszer?
Én látom rajta hogy valahol nem akarta ezt, de elfogadtam és megértettem hogy most így akarja. Megkérdeztem hogy mi lesz ha 2 hónap múlva meggondolja magát? Azt mondta benne van az is a dologban.
Tudom hogy anyucinál most minden kényelmes lesz, de egyszer csak rájön hogy hiányzik neki ez a közös életünk.
Egyébként barátok maradtunk, extrákkal. A szexuális életünk csodálatos volt mindig, és ma mielőtt elment akkor is lefeküdtem vele. Lehet hülyeséget csinálok.
Olyan sok mindenben egyet értettünk, mindig volt miről beszélgetni, az ismerőseink állandóan megjegyezték milyen szépen élünk és hogy látszik mennyire szeretjük egymást. De voltak a viták, mind a ketten hirtelen robbanunk, én féltékeny voltam sokszor, ő meg rondán tudott beszélni. Ugyan olyanok vagyunk mind ketten. Én vele akartam megoldani, de ő feladta és a könnyebb utaz választotta.
Sokat leszünk együtt, mi van ha csak idő kell hogy gondolkodjunk és változzunk kicsit.
Én nagyon hiszem hogy végül vissza fog jönni. De meddig várhatok?
Tanácsokat és tapasztalatokat szeretnék kérni, esetleg volt e valaki hasonló helyzetben?
Egyébként elhatároztam hogy nem fogom keresni, nem írok neki semmit. Picit hanyagolni szeretném.
Mindenki úgy kezdi, hogy együtt akarják leélni az életüket. Aztán ez mégsem jön össze.Itt vége is a szép meséknek.
Tényleg Anyuci függővel nem lehet mit kezdeni. Amíg él az anyja, addig ez lesz. Az meg eltarthat még évtizedekig is.
Ha valóban nem ezt akarta volna, akkor bizony nem lép le mellőled.
Inkább a kapcsolat megmentésén fáradozna. Ehelyett a szabadságot választotta.
Én nem várnék semmire a helyedben. Összeszedném a maradék önbecsülésemet, és a továbbiakban a saját és a gyerek életére koncentrálnék. Nem egy ilyen hímre, aki ilyen könnyen lelép a családja mellől. Előbb-utóbb lesz majd új nője is, aki anyucinak szintén nem lesz megfelelő. Had marakodjanak, én nem keverednék ebbe bele.
És most nagyon kiábrándító lesz, de általában ezek a nagy ígéretek, mint a jön majd a gyerekhez rendszeresen, meg a majd csináltok hármasban programokat csak áltatás szintjén marad. 1-2 alkalom után nem lesz belőle semmi. Ő családosdi nélkül akar élni, anyuci mellől szeretne majd csajozni. Ha jól néz ki, akkor sok nő bedől majd neki x időre, amíg rá nem jönnek, hogy hosszabb távon nem érdemes vele maradni.
Szépen verd ki a fejedből, hogy ez az ember valóban szeret téged. Valamikor lehet így volt. Jelenleg és a jövőben nem így van már, hiába akarod ezt gondolni. Ne ámítsd magad, csak még jobban fog fájni. Pláne akkor, ha meglátod az első nőt vele. Aztán meg a többit.
Heverd ki, ez idő lesz, aztán talán lesz neked is egy komolyabb ember az életedben a jövőben.
Csak mondom neked, ha most hirtelen felmutatnál egy bikát ,egyből nekiállna harcolni érted.
És ez tapasztalat. Amikor magam alatt voltam éjszakáztam magányos voltam , leszarta a fejemet a férjem. Amikor lett egy pasi és lelépegettem itthonról, akkor mindjárt körbe udvarolt újra és még egy gyereket is akart ( hogy ne tudjak menni pasizni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!