Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ugye nem "estem vissza"?
Már több mint fél éve szakítottunk a párommal, mert kiderült, hogy már egy ideje volt egy párhuzamos kapcsolata.
Nehéz volt elfogadnom, hogy a cirkusz ellenére ők együtt maradtak, de október 18-án sikerült letiltanom mindkettőjüket, azóta fogalmam sem volt mi van velük.
Meglepetésemre így, hogy tudtam hogy semmi esélyük elérni engem, hamar megnyugodott a lelkem, nem éreztem késztetést hogy kémkedjek utánuk, úgy éreztem megnyugodtam, elfogadtam a helyzetet. Tök őszintén.
Majd ma tök random feldobta nekem a messenger a képét, illetve csak azt, hogy profilképet változtatott, amire bedühödtem hogy mégsincs letiltva? De a neve is valahogy másképp volt. Elkövettem azt a hibát, hogy feloldottam. Új profilképet rakott ki egy hete, és csak annyit láttam, hogy a nő szivecskés reakciót rakott rá.... Azaz még mindig együtt vannak. Több dolgot nem is akartam látni náluk inkább.
Kicsit felkavart ez most, egyrészt látni őt egy új képen, másrészt titokban reménykedtem benne hogy a kapcsolatuk nem fog tartani, de tévedtem. Viszont nagyon féltem a szívemet, légyszi mondjátok hogy ez most természetes reakció a részemről, és nem fogok letargiába esni. Normális, hogy most egy kicsit megrázott? Nem sírtam meg semmi extra, csak érzem a mellkasomban hogy most éget valami.
Annyira örültem hogy már jól voltam... 2 éves volt a kapcsolat, gyereket is kellett a megcsalás miatt elvetetnem. Remélem ha akkor ennyire erős voltam hogy hamar túltettem magam rajtuk, akkor ez a kis lépés sem fog most megingatni. Boldog akarok már lenni.
Köszi ha írtok tapasztalatot!
Miert az ismerősöd? Különben nem dobná fel szerintem.
Nekem is rosszul esne ha az exeim a képembe dörgölnék mennyire tulléptek rajtam.
Aki le van tiltva azt akkor se találod meg ha direkt keresed. Ez egy masik profilja lehet. Vagy mégse volt tiltva, csak ismerősök közül törölve.
Kicsit mindenkire hat ha lát valamit az exröl, de normál esetben ez perceken, max félórán belül elmúlik. Legalábbis nálam így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!