Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan múlhat el a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan múlhat el a szerelem egy éven belül? Az annyira rövid idő.

Figyelt kérdés

Adott egy személy, nevezzük Dénesnek. Az előző párjával 1 évig volt együtt és a párja azért szakított vele, mert elmondása szerint már nem szerelmes belé. Ilyen hamar el tud múlni a szerelem?

Az említett Dénes egyébként egy nagyon jóképű, magas, talpraesett ember, aki sokoldalú nemcsak a szexben, de a hétköznapok terén is: érdeklődik a kertészkedés, a vonatok, a társasjátékok, a zene, a sportok iránt is (a lista nem teljeskörű), emellett szívesen kirándul, jár étterembe, stb. Tanult, intelligens ember.

Hogy lehet egy ilyen "jó partiból" mégis kiszeretni? Számomra ez annyira furcsa. Lehet, hogy Dénes nem a teljes igazságot mondja és valójában más is állhat a szakítás hátterében?

2024. jan. 26. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelem volt, csak vágy és fellángolás.
2024. jan. 26. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem szerelem volt eleve, hanem fellángolás, rajongás, ami nem tartott ki, és/vagy időközben kiderült, hogy nem illettek össze mégsem. Van ez így, attól még, mert papíron valaki 10/10, nem mindenkinek lesz valóban tökéletes párja. Én is papíron tuti csomag vagyok, a párom is, de mégis mindkettőnknek volt a múltban kellő mennyiségű csalódásban és visszautasításban része, mert hiába a papír, ha élőben valami nem stimmel, akkor az nem stimmel.
2024. jan. 26. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Fellángolás volt az egész, 1 éven belül te nem szeretsz ki senkiből.
2024. jan. 26. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Elmulhat. Velem volt mar ilyen, igaz ott en voltam a lany. Semmi baj nem volt velem. Okosnak, talpraesettnek es nem atlagosnak gondolt a srac. Tudta, hogy nagyon nagy ertekeim vannak, honapokig ragodott rajtam. Oda volt ertem a kezdetekben. Semmi baj nem volt, de vegul az lett a vege hogy a kezdeti fellangolasbol nem lett szerelem es elutasitott. Van ilyen is, olyan is. Szrul viseltem nagyon, mert nem voltam harpia soha vagy ilyenek

Akarki is a tortenetben nem szabad magat okolnia, es nalunk is az volt hogy a tip-top kalandos eletem mellett a masiknak nem ilyen eletvitele volt, nem tudott velem egy szinten kommunikalni, o mas teruleten volt jo, ezer millio oka lehet az ossze nem illesnek….

2024. jan. 26. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

"Hogyan múlhat el a szerelem egy éven belül?"

Egyszerű rá a válasz nagyon:

Nem volt szerelmes soha, minimum vágy, fellángolás, maximum maga a szerelem érzésébe volt szerelmes - elhitette magával, hogy az.

2024. febr. 2. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Miert ne mulna el?
2024. febr. 2. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rossz a szex, és csodálkozom, hogy eddig ezt egy válaszoló sem írta.
2024. febr. 3. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!