Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes lehet újrakezdeni? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet újrakezdeni? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakítottam a barátommal, mert valamiért nem tudtam őt már annyira szeretni, mint korábban, es ez annyira frusztrált, hogy inkább kiléptem a kapcsolatból. Meg a végére szexuálisan sem vonzódtam már úgy hozzá. Tudom, ez eléggé mondva csinált kifogásnak hangzik, én magam sem értem, hogy hogy alakult ez így, meg, hogy mit isbérzek, vagy mit nem érzek, de nagyon kényelmetlen volt ez így nekem. A szakításra is nagyon nehezen vettem rá magam, mert mindezek ellenére szerettem még őt, sőt még most is szeretem. Gyakran el is gondolkodom rajta, hogy újra kéne kezdenünk, mert egyikünknek sem lett jobb így külön, de van egy ilyen érzés bennem, hogy mivel eddigi életemben ez volt a legnehezebb döntésem, nagyon nagy csalódásként, kudarcként érne, ha kiderülne, hogy ez rossz döntés volt, és egy újrakezdéssel pont ezt bizonyítanám be magamnak. De közben meg úgy hiányzik, hogy ha meglátok valakit, aki kicsit is hasonlít rá, rögtön odamegyek, hogy megnézzem, tényleg ő-e az. Talán úgy tudnám megfogalmazni a dilemmám a legjobban, hogy úgy érzem, vissza kéne mennem hozzá, de úgy gondolom, hogy nem lenne ez jó ötlet.

21/N

jan. 9. 06:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Az érzések vagy megérzések mindig jelentenek valamit, előfordulnak hibás szakítások. De nagyon össze kell hangolnod az érzéseidet az észérvekkel, nagyon bele kéne gondolnod közös jövő lehetőségét.

35/F

jan. 10. 13:19
 12/16 Senior Séf ***** válasza:
88%
Mint tapasztaltad, együtt nem ment a szekér. Mi változott azóta, amitől most menne? Semmi. Az történt, hogy eloszlott a rózsaszín köd, és tisztábban látod magatokat.
jan. 11. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg soha nem lesz olyan, mint előtte. Megtört egy ponton, amiből szerintem nem sokan tudnak felállni és építkezni. Gondolj bele, megtörted benne a hitet, hogy szereted, kétségbevontad saját magatokat, és tudom, hogy nehéz. Általában ezt akkor érzi az ember, ha nem talál egyből mást, vagy ha kicsit távolról nézi a történteket. Viszont megkell tanulnod felelősséget vállalni, és neked a következmény a szakítás. Engedd el, mert úgyis ugyanazokat a köröket futnátok...

ha valami dilemma, és nem 100% nem kell erőltetni, egy életre megtanultam

jan. 12. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem, mert azt se tudod hogyan kéne.
jan. 12. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kötődési zavaraid vannak és amiatt akarsz visszamenni hozzá. Mint embert szereted, de nem vagy belé szerelmes és már kívánni se kívánod. Hiába mész vissza hozzá ő nem fog benned bízni te meg erőltetni fogod amit nem lehet! Inkább pszichológushoz mehetnél, hogy a kötődési zavaraidon segíteni tudjon.
jan. 19. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Nah ráírtál? Találkoztatok?
jan. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!