Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemes újrakezdeni az exünkkel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 12:05
1/11 anonim válasza:
Akkor nem érdemes ha megoldhatatlan a probléma, mondjuk nem tudsz bízni benne megcsalas miatt. Amúgy érdemes lehet, mindenki az ismerős dolgokat keresi, és egyszer már sikerült egymásba szeretnetek.
2/11 anonim válasza:
Attól függ mi volt az alapvető probléma és azt most megoldhatónak érzitek-e.
3/11 anonim válasza:
A legtöbb esetben azért, legalábbis amit én látok, mert azért mennek vissza egymáshoz az emberek, mert magányosak és "kéznél van" a másik. Van olyan évek múlva, több tapasztalattal meg önismerettel működhet egy olyan kapcsolat, ami már egyszer felbomlott, de én azt látom hogy ez inkább a kivétel. A legtöbb esetben ez az újrapróbálkozás ugyanannak a hibának az elkeseredett megismétlése, mert úgy érzik az emberek, hogy nem találtak mást.
4/11 anonim válasza:
Mert minden ott fog folytatódni ahol abbamaradt. Néhány hónapig eltudod hitetni még magaddal is, hogy csak nem olyan rossz ez, de ha egyszer már valakit elhagytál/elhagyott annak megvolt az oka.
6/11 anonim válasza:
Írd meg, miért lett vége, akkor arra vonatkozó válaszokat kapsz. Így ezer oka lehet.
7/11 anonim válasza:
Ha már egyszer az egyik fél elengedte a kapcsolatot a legkisebb összezörrenésnél megteszi újra, mert tudja hogy a másikkal bármit meg lehet tenni innentől fogva, úgyis visszacsúszik hozzá, vagy fordítva..
8/11 anonim válasza:
Nálam ha egy kapcsolatnak vége van ott nagyon megtört bennem valami és az mindig helyreállíthatatlan. Érzékenyebb leszek dolgokra, pl. ha épp megcsalás akkor bizalmatlankodni fogok, ha sosem voltam neki elég jó akkor megalázkodok de közben veszekedni fogok emiatt... nem egészséges. Meg tapasztaltam is, hogy az emberek nem változnak. Maximum ideig-óráig.
9/11 anonim válasza:
Akkor nem érdemes ha az a kapcsolati szeretet elmúlott , akkor érdemes ha nem sok időt töltött együtt a 2 ember és apróbb dolgok miatt veszekedtek.. Azért össze jönni 2 embernek mert biztonságban érzik magukat és jobb ketten mind egyedül elven nem tenném.
10/11 anonim válasza:
Saját magamról tudok nyilatkozni: nálam a szakítást nagyon ki kell érdemelni, hiszen elnéző személyiség vagyok, a megjavítás híve, és sok esélyt adok. Ha valaki mégis elérte, hogy még én is szakítsak vele, onnantól már nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!