Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak ha nem tudja elfogadni meg sok az érzelem?
Figyelt kérdés
Már találtam lakhatást, viszont nem tudom párommal megbeszélni a vagyonunk elosztását, hitelt meg ilyesmit. Nem áll készen feldolgozni hogy szakitok vele és az a baj hogy valamilyen szinten én sem mert sajnálom sajnos.2023. dec. 29. 22:00
11/17 anonim válasza:
#9 na látod ennyire szeret, minden mondata egy érzelmi manipulációs kísérlet. Kissé nácisztikus az exed, a felelősség áthárításának tipikus példája. Tedd meg amit ő akar - mert különben rossz ember vagy. Lesz még ennek mindenféle formája, vetülete. Vedd úgy, hogy az elválás életed legjobb döntése! Az ilyen típusú embertől jobb ha távol maradsz, inkább előbb, mint utóbb mert megmérgezi az egész életedet.
12/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok 22 éves és az első kapcsolatomról van szó
2023. dec. 29. 23:06
13/17 anonim válasza:
12 Akkor még maradj nyugton. Tedd rendbe azt amit kell, ha végképp semmi változás akkor lépj. De addig amig nem tetted meg amit kell, addig ne ugrálj.
14/17 anonim válasza:
#13 miért kellene egy manipulatív, nácisztikus pasival együtt maradnia ha már nem szereti???
15/17 A kérdező kommentje:
Én úgy rontottam el a kapcsolatot hogy sok időt szántam tanulásra keveset figyeltem őrá, ő meg összebarátkozott egy kislánnyal akivel állítása szerint nincs köztük semmi de nem érti hogy ez nekem túl sok
2023. dec. 29. 23:13
16/17 anonim válasza:
#15 a tanulás befektetés a jövőbe! Ha az exed szeretett volna akkor támogat, bátorít, segít benne, melléd áll, hogy elérd a céljaidat - a közös célokat, ami mindkettőtök életét előre viszi. Ne a saját készülékedben keresd a hibát, mert nem ott van!
17/17 anonim válasza:
Zsarol
Nem jött össze a kislány neki
Kezdj új életet! Az anyagiakat utána is tudod rendezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!