Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálsz arra ha valaki egy hosszútávú kapcsolat és összeköltözés után szakít veled?
"Rossz volt az utóbbi pár hétben a hangulatotok, de arra nem számítottál, hogy lelép tőled."
Mit gondoltál, meddig mehet még a kapcsolat rossz hangulatban? Nem is beszéltetek, nem tudtátok, miért, és nem kerestetek megoldást?
Az összeköltözés annyiból volt sikertelen, hogy végül én kb magamra kellett vegyem a háztartást a munka mellett, mert ő hétköznap tanult, hétvégén a legtöbb alkalommal dolgozott. Talán egyszer tehettem erre megjegyzést, hogy ez nagyon a nyakamba szakadt. Viszont tudtam, hogy nagyon kevés a szabadideje, ezért megtettem, amit tudtam. Aztán megkaptam a végén, hogy neki nem ez a fajta gondoskodás kellett volna, hanem az, hogy akár itthon, akár máshol többet szórakozzunk, aktívabbak legyünk. Mai napig nem érzem fairnek...ahogy egy anyukának nincs ideje a munka meg házimunka után szórakozni, úgy nekem sem volt már se időm se energiám. Úgy gondoltam, hogy neki se lenne a jelenlegi helyzetében. Szerinte csak végletekben tudok gondolkozni, apró dolgokat megtehettem volna...
Ez a pár hét kb 3-4 hetet jelent. Amikor már éreztem, hogy nagyon feszült valami miatt. Úgy gondoltam, hogy nem miattam, hanem a tennivalói miatt, tévedtem. Azonban én ezt a pár hetet nem gondoltam volna vízválasztónak több év együttlét után. Sokaktól megkaptam, hogy egy harmadik fél lehetett a háttérben, tagadta, illetve nem is érzem magam tőle jobban ha erre gondolok hogy így lehetett esetlegesen, ezért próbálom is elásni ezt magamban.
Beszélni beszélgettünk. Sokszor kérdeztem, hogy hogy van. Ezzel kapcsolatban viszont egyszer sem nyílt meg, már csak akkor amikor el is ment.
Mintha exemet hallanám. Őt teljesen meglepte, hogy kidobom.
Ha kicsit is figyelt volna rám, tudhatta volna, hogy nem maradok egy fstengerben, ami szerinte amóúgy "tök jó" volt.
Nem volt az, szóltam, mondtam - nem is érdekelte, mit beszélek, utána meg lesett, hogy miért szakítok vele :D Atyaég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!